kryst Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Całkiem niedawno pojawiła się dla mnie możliwość, może za dużo powiedziane - coś można załatwić, jeśli klient wypadnie, połowu na rzekach: Test, Nadder, Dun, Bourne, Alre, Meon, Itchen and Kennet. Surf'ując po net'cie znalazłem tylko jedną odpowiedź - fly fishing. Nie jest to problem, ale wolę casting i spinninng. Jakiekolwiek sugestie połowu w tych rzekach na ww. techniki mile widziane.Uprzejmie proszę teoretyków o pozostanie poza wątkiem. Ja już wiem, co jest za i co jest przeciw. Ale mam możliwości. <_< I, nikomu ich nie zdradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 @kryst sugeruję kontakt z @Bujo. O łowieniu na rzece Test napisał artykuł na naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Dzięki Friko, Wiem o tym artykule. Szukam więcej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi