sukingad Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam, od ok godziny 10 witryna nie wyświetla nowej zawartości, powiem więcej- bezczelnie sugeruje, że takiej nie ma, a z pewnego źródła wiem że jest. Czy tylko mi tak się spsuło czy mamy kryzys "globalny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Chyba Ci się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Oj to niedobrze, niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ok, już bangla. Filtr mi się placem na smartfonie zaznaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sukingad
Witam, od ok godziny 10 witryna nie wyświetla nowej zawartości, powiem więcej- bezczelnie sugeruje, że takiej nie ma, a z pewnego źródła wiem że jest. Czy tylko mi tak się spsuło czy mamy kryzys "globalny"?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi