Zulus Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, wybieram się w czwartek w góry i będe nieopodal Soły w okolicach Żywca i chciałbym oczywiscie przy okazji tam połowić. Może łowił/łowi ktoś tam z was i może się wypowiedzieć na co warto sie tam nastawić i jakie przynęty byłyby tam najskuteczniejsze ? Z góry dzięki za każde info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Byłem w Żywcu w piątek wieczorem, woda płynie miejscami w 1/3 koryta a na dodatek kryształ Łowili tylko muszkarze i na tą chwilę wydaje się to jedynie słuszna metoda.Z przynęt spinningowych sprawdzały mi się od zawsze na Sole małe obrotówki najlepiej czerwone ale nie fluo, polecam lekkie longi nr 1.Raz trafiłem na obr. nawet certę Woblery raczej w naturalnych barwach, sprawdzają się rzadziej ale jest szansa na coś większego. pozdrorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dzieki za info, tego mi właśnie byłe trzeba . Wyposażam się w arsenał obrotek i bede smigał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi