Ponieważ jakiś czas temu zalogowałem się na waszym forum i dość aktywnie czytam wasze artykuły i relacje,chciałbym popytać was o niektóre szczegóły waszych wypraw.Nie macie pokoju gdzie można zrobić to oficjalnie (bynajmniej nie znalazłem takiego). Jako że nikt mnie tu nie zna i żeby było sprawiedliwie postanowiłem się chociaż przywitać Tak więc dzień dobry bardzo wszystkim.
Z góry też przepraszam tych wszystkich których zażucę pytaiami a mam ich kilka. Pozdrawiam
Pytanie
laredo
Ponieważ jakiś czas temu zalogowałem się na waszym forum i dość aktywnie czytam wasze artykuły i relacje,chciałbym popytać was o niektóre szczegóły waszych wypraw.Nie macie pokoju gdzie można zrobić to oficjalnie (bynajmniej nie znalazłem takiego). Jako że nikt mnie tu nie zna i żeby było sprawiedliwie postanowiłem się chociaż przywitać
Tak więc dzień dobry bardzo wszystkim.
Z góry też przepraszam tych wszystkich których zażucę pytaiami a mam ich kilka. Pozdrawiam
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi