JPSt Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kolejny ćwierć sezon na Bugu i kolejny partnership Suverana.Od kilku sezonów na plecionkach i problemów do tej pory brak (tych które opisują źródła PL).'Nawój piły' uważam za osobliwość, a nie wadliwe rozwiązanie.Źródła world-wide ciągle się nim zachłystują i do tego prądu mógłbym zaliczyć również siebie.Pracowałem z Cardinalami, sezon temu z Ahabem, w tym sezonie z Van Staalem VM150.Nie znajduję porównania. Być może pozostaję bezkrytycznym wobec Suverana.Na ewentualną zamianę na miękawe Stelle czy wybujałem Existy fuknąłbym czy parsknął śmiechem... Jeżdżę na S3000M. Aktualnie / nieustannie poszukuję NOWEGO 3000 oraz 4000.Wersja używana - wizualnie akceptowalna (w ostatnich tygodniach takiej brak na popularnych I-netowych bazarach) pożądana.Cena właściwie nie gra roli.Będę wdzięczny za newsa. J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mówisz i masz http://jerkbait.pl/topic/29751-sprzedam-abu-suveran-s3000m-klasyk-ze-szwecji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dzięki. Zgadza się. Widziałem.Niestety nie spełnia kryteriów 'wizualnie akceptowalny' w moim pojęciu (albo inaczej - w moim poszukiwaniu).Choć muszę obiektywniej (poza sobą) przyznać, że w naprawdę niezłym stanie.Pozostaje cierpliwość i wiara... Niestety rynek co raz mniej szczodry... Pzdr.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Odświerzę trochę temat. Czy orientuje się ktoś jaki byl "nakład" tych kołowrotków? Ile serii, gdzie produkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi