Bujo Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam, Twoje ulubione Loopy znowu na wyprzedazach i znowu najlepiej pokazane ile realnie sa warte http://www.johnnorris.co.uk/shop/ty_1254-*--warehouse-clearout/14260-loop-cross-s1-single-hand-fly-rods-sale-7194.html Powodzenia w zakupach, za ta cene uwazam dobra propozycja :) No moze jeszcze ze 100 taniej w funtach to i sam sie zdecyduje Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki Michał za link. Liczę kasę... Chociaż za 1-2 tygodnia odbieram ciekawy kijek w Krakowie więc nie wiem czy się uda. Poprzednia akcja zakończyła się dwoma Loop-ami w kolekcji. Co ile co jest warte - trudno powiedzieć, dla mnie sklep prowadzi rozsądną politykę cenową, kupuje większe ilości chodliwego towaru i przy małej marży puszcza do klienta. Sprzedaż ma rewelacyjną (wśród moich znajomych i ich znajomych minimum 10 sztuk trafiło do Polski), zysk zapewne wypracowany na odpowiednim poziomie (nikt w tej branży nie dokłada, przebicia są ponad 100% i więcej)). Zauważ, że Twoje "jankeskie" produkty ledwo co się sprzedają na rynku wtórnym i to jako nowe, lub stan idealny ceny w granicach 50% tego co w USA. Na mój gust Angol (sklep) jest dobrym handlowcem i tyle w temacie jakości... Browary z dużą pianką i utrwalaczem stawiam przy pierwszym zlotowym spotkaniu, zakładam, że samolot doleci na czas... Dzięki jeszcze raz za linki. Pokłosie Twoich linków... http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=54678&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam, Wpisze Twojego maila do ich listy jak chcesz i będziesz dostawał bieżące oferty To dobry sklep z super obsluga. Będę tam jutro Co do cen- te obecne uważam za właściwe, zarobi każdy, producent w Korei, Loop i John Norris. Nie lepiej tak od razu i sprzedaż będzie większa od początku, bez zbędnych kosztów wysylek i magazynowania, och może kiedyś Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak możesz to podaj ten link: agencjafolder@wp.pl. Michał pomachaj #6 9' - ciekaw jestem Twojej opinii: jakość wykonania, praca, komponenty, tuba, pokrowiec. Nie miałem w ręce a chodzi mi to po głowie... Podpytaj o gołe blanki 9' #9. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Hej, Blanki gołe były na ebaju ze Stanów ale tylko do 6 i dość drogie tzn tyle co Sage. Można by sie tam podpytac. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pytam na wyrost, za chwilę będę miał #8 9'6''. Okazyjnie sprawdzoną konstrukcję (blank #9, 9', Xi3) chętnie bym nabył... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 http://www.lelandfly.com/On-Sale/Reel-Sale/Loop-Evotec-Fly-Reel-Left-FW-3five-Red.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) http://www.lelandfly.com/On-Sale/Rod-Sale/Loop-Opti-Salt-X-Grip-9ft-12wt-3-Piece-1290-3.html Jak ktoś się na tarpony wybiera, albo GT to oferta świetna. 70% przeceny Edytowane 6 Lutego 2014 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ach gdyby tak u nas takie wyprzedaże takiego sprzętu trafić można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi