godski Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wezmę. Reszta na priv. To nie jest wersja Silver? Silver nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) To nie Silver, to wersja Cast z rezonansem , uchwytem Fuji i ubranym w Fuji Alconite. Edytowane 15 Lutego 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Z rezonansem jest TD GS, a to jest wędka z tego linka http://www.e-sox.pl/team-dragon-cast-2-30m-7-25g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Otą tubę rezonansową w uchwycie mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 @tito - a nie myślałeś o odchudzeniu młynka? C3 jest trochę za duża do takich lekkich przynęt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) @emms, myślałem i jestem przygotowany, mam jeszcze C3 4601 i awaryjnie promaxa2 no i castem na lekko nie łowię, do lekkiego rzucania preferuję stałą szpule albo betoniarki. Edytowane 19 Lutego 2014 przez tito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi