Skocz do zawartości

nowy TwinPower - zakup

selk

Rekomendowane odpowiedzi

Z góry przepraszam jeśli nie w tym dziale forum  co trzeba ale lepszego nie znalazłem a wiem jak  takie informacje sie przydają w trakcie zakupów -jeśli moja informacja jest żle umieszczona prosze o moderatora przeniesienie tematu do własciwego działu

przechodzac do meritum

Wczoraj byłem w Kakadu w Łodzi i okazało sis ze nowy Twinek w wersji 2500 lezy u nich na półce za 700 zł.

Nie wiem czy jakas promocja ale jak widze jak sie ludzie licytuja o ten model i to własnie FC na allegro to ta cena mnie conajmniej zaskoczyła - jakas promocja czy cos  jest u nich ?

Zamieszczam ogłoszenie nie zeby coś reklamowac tylko żeby brac wedkarska w okolicach której taki sklep wystepuje (bo jest to sieciówka) wiedziała że mozna tam obecnie TwinPowera 2500  nowego na gwarancji za te kase kupic.

pozdrawiam

11 Twin Power JDM ma wspólny z 09 twin power FC jedynie napis "TWIN POWER". Nawet z 08 TWIN POWER JDM nie miał nic wspólnego poza nadrukiem. Reasumując 09 Twin Power FC to kompilacja dwóch modeli jdm z roku 2008 - BIOMASTERA i ULTEGRY, więc darujmy sobie jakiekolwiek porównania z twinem japońskim z 2008 roku z któym FC nawet jednej śrubki nie ma wspólnej :) Porównawczo: to tak jakby na syrence zdjąć logo syrenki i nakleić logo poloneza, tu właśnie mamy dokładnie taką sytuację :D

Edytowane przez MefistoFishing
  • Like 2

11 Twin Power JDM ma wspólny z 09 twin power FC jedynie napis "TWIN POWER". Nawet z 08 TWIN POWER JDM nie miał nic wspólnego poza nadrukiem. Reasumując 09 Twin Power FC to kompilacja dwóch modeli jdm z roku 2008 - BIOMASTERA i ULTEGRY, więc darujmy sobie jakiekolwiek porównania z twinem japońskim z 2008 roku z któym FC nawet jednej śrubki nie ma wspólnej :) Porównawczo: to tak jakby na syrence zdjąć logo syrenki i nakleić logo poloneza, tu właśnie mamy dokładnie taką sytuację :D

I to się wszystko zgadza.

Dodam tylko że 09 Twin Power FC to mało udana konstrukcja nie mająca nic wspólnego z JDM którą pózniej zastąpiono modelem Biomaster na rynek EU.

Natomiast wszystkim polecam 11 Twin Power JDM. Znakomity młynek.Potrzeba wydać trochę kasy,ale warto dla tej finezji i perfekcji wykonania.

Kołowrotek na lata.

Pozdrawiam

Józef Leśniak

Edytowane przez Józef Lesniak
  • Like 1

• 2 tygodnie później...