selk Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Z góry przepraszam jeśli nie w tym dziale forum co trzeba ale lepszego nie znalazłem a wiem jak takie informacje sie przydają w trakcie zakupów -jeśli moja informacja jest żle umieszczona prosze o moderatora przeniesienie tematu do własciwego działu przechodzac do meritum Wczoraj byłem w Kakadu w Łodzi i okazało sis ze nowy Twinek w wersji 2500 lezy u nich na półce za 700 zł. Nie wiem czy jakas promocja ale jak widze jak sie ludzie licytuja o ten model i to własnie FC na allegro to ta cena mnie conajmniej zaskoczyła - jakas promocja czy cos jest u nich ? Zamieszczam ogłoszenie nie zeby coś reklamowac tylko żeby brac wedkarska w okolicach której taki sklep wystepuje (bo jest to sieciówka) wiedziała że mozna tam obecnie TwinPowera 2500 nowego na gwarancji za te kase kupic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jeśli można wiedzieć co to za model był/jest ????? ,bo twinek a twinek to czasami duża różnica w kasie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No przecież pisze że FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Mają promocje chyba do końca lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/22972-promocje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No przecież pisze że FC No fakt, tera widze ,chyba jakieś zaćmienie lub jakasik menda się na wzroku powiesiła i nie dowidziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Pamiętam, że był tam model FB. Nie mogę się dodzwonić do kolegi, który tam pracuje. Dam znać dokładnie jaki model, jak się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) W zeszłym roku też była jakaś taka wyprzedaż/przecena(widziałem w Katowicach), ale ... na stopce stało wybite made in Malaysia. Edytowane 5 Lutego 2014 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 W zeszłym roku też była jakaś taka wyprzedaż/przecena(widziałem w Katowicach), ale ... na stopce stało wybite made in Malaysia.Liczycie, że w Polsce można kupić nwego TP - JDM za kilka stówek?Chyba nie w tym życiu :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Liczycie, że w Polsce można kupić nwego TP - JDM za kilka stówek?Chyba nie w tym życiu :lol: . A tam, że się nie da A, że nie JDM, who cares http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/16-sprzedam/112631-sprzedam-shimano-twin-power-ci4-3000sra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Ten Ci4 można czasem nówke na alle.. dostać za 700 zł, a nawet mniej Edytowane 5 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ten Ci4 można czasem nówke na alle.. dostać za 700 zł, a nawet mniej Kuba ale z JDM to on ma tyle wspólnego co ja z baletem :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Kuba ale z JDM to on ma tyle wspólnego co ja z baletem :lol: . A ja tam słyszałem, że Pan ładnie tańczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A ja tam słyszałem, że Pan ładnie tańczysz... Tak tylko normalny człowiek nie jest w stanie tyle wypić :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Kuba ale z JDM to on ma tyle wspólnego co ja z baletem :lol: . Toż to chyba nawet nigdy napisów japańckich nie widziało a co dopiero żeby było wyprodukowane na JDM Edytowane 5 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Toż to chyba nawet nigdy napisów japańckich nie widziało a co dopiero JDM On ma napisy radzieckie, zdjełano w CCCP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Kuba ale z JDM to on ma tyle wspólnego co ja z baletem :lol: . Akurat TP Fc ma z JDM wiele wspólnego Pytanie tylko co kto woli, czy malezyjski JDM, czy to samo ale nieJDM "made in Japan".. Edytowane 6 Lutego 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) 11 Twin Power JDM ma wspólny z 09 twin power FC jedynie napis "TWIN POWER". Nawet z 08 TWIN POWER JDM nie miał nic wspólnego poza nadrukiem. Reasumując 09 Twin Power FC to kompilacja dwóch modeli jdm z roku 2008 - BIOMASTERA i ULTEGRY, więc darujmy sobie jakiekolwiek porównania z twinem japońskim z 2008 roku z któym FC nawet jednej śrubki nie ma wspólnej Porównawczo: to tak jakby na syrence zdjąć logo syrenki i nakleić logo poloneza, tu właśnie mamy dokładnie taką sytuację Edytowane 6 Lutego 2014 przez MefistoFishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) 11 Twin Power JDM ma wspólny z 09 twin power FC jedynie napis "TWIN POWER". Nawet z 08 TWIN POWER JDM nie miał nic wspólnego poza nadrukiem. Reasumując 09 Twin Power FC to kompilacja dwóch modeli jdm z roku 2008 - BIOMASTERA i ULTEGRY, więc darujmy sobie jakiekolwiek porównania z twinem japońskim z 2008 roku z któym FC nawet jednej śrubki nie ma wspólnej Porównawczo: to tak jakby na syrence zdjąć logo syrenki i nakleić logo poloneza, tu właśnie mamy dokładnie taką sytuację I to się wszystko zgadza. Dodam tylko że 09 Twin Power FC to mało udana konstrukcja nie mająca nic wspólnego z JDM którą pózniej zastąpiono modelem Biomaster na rynek EU.Natomiast wszystkim polecam 11 Twin Power JDM. Znakomity młynek.Potrzeba wydać trochę kasy,ale warto dla tej finezji i perfekcji wykonania.Kołowrotek na lata. PozdrawiamJózef Leśniak Edytowane 6 Lutego 2014 przez Józef Lesniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dopiero dziś miałem okazję zajrzeć do sklepu, ten Tp w promocji to model FB 2500, cena 714 pln, malezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi