chojny83 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Pozwolę sobie otworzyć ten temat.Mam nadzieję, że przedstawiona poniżej rybka nie stanowi normy podczas mormyszkowych łowów.Pozdrawiam Adam. Edytowane 12 Września 2014 przez chojny83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Szczerze od lat łowie pod lodem na jeziorze w którym latem liny to chwast, a zimą znikają kompletnie pomimo że są dominującą rybą jeśli o białoryb chodzi na tamtym zbiorniku to przyznaje bez bicia że nigdy nie złapałem lina pod lodem, a naprawdę sporo czasu tam spędzam, jak w ogóle z kondycją zimowego lina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 pozwole sobie na off top, mysle ze rodbuilderzy docenią Twoj kunszt tworzenia podlodówek z fujarki gratuluje pięknej rybki! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 pozwole sobie na off top, mysle ze rodbuilderzy docenią Twoj kunszt tworzenia podlodówek z fujarki gratuluje pięknej rybki! Nowa jakosc lowic i grac mozna hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Może ten lin chciał dmuchnąć we fleta super rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Linek ładny, nie wiem jak to zrobiłeś, chyba zahipnotyzowałeś go tą fujarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dygac Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 to ja się przy okazji zapytam: gdzie w zimie ukleje a w lato jazgarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 no nie moge, Chojny dodaj coś od siebie w sprawie tego wędziska. Lin spada na drugi plan w tym zestawieniu. Swoja drogą ładna rybka. Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kij budowałem w latach dziewięćdziesiątych.Elementy to końcówka od feedera, końcówka fleta (fletu?), zaślepka profilu szkolnego krzesła i uchwyt kołowrotka typu taśma izolacyjna.Wędzisko posiada trzy szybko wymienne końcówki.Niestety nie posiadam dokumentacji z budowy kija.Wybaczcie Pozdrawiam Adam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Chojny, z tym Twoim fletem heh to przypomniała mi się historia z technikum. Nauczyciel z poczuciem humoru i tak tajnym stopniem wojskowym, że nie mógł nam zdradzić co to za stopien (dwie literki tego organu) poprosił któregoś z uczniów żeby poszedł do kiosku (a kiosk z drugiej strony wyłożony był pismami...) kupić mu płytę "Czarodziejski flet", każdy wiadomo co pomyślał, śmiech na sali, docinki ... i cisza, okazało się, że to jakaś opera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Można pograć i połowić - dobre , nic mnie juz nie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Panowie, my tu śmichy, chichy, a wędka działa, ryby łowi i podejrzewam, z racji tego, że są to lata 90-te, że oglądamy pierwszy w kraju, przełomowy - rezonans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kij budowałem w latach dziewięćdziesiątych.Elementy to końcówka od feedera, końcówka fleta (fletu?), zaślepka profilu szkolnego krzesła i uchwyt kołowrotka typu taśma izolacyjna.Wędzisko posiada trzy szybko wymienne końcówki.Niestety nie posiadam dokumentacji z budowy kija.Wybaczcie Pozdrawiam Adam.Dosłownie MacGyver no można jak się chce.Gratuluję rybki.Kolega miał lina w trolu,normalnie za mordkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Klimatyczne wędzisko łowię z lodu 12 lat i tylko raz byłem świadkiem złowienia lina, swoją drogą ładnego około 50cm, choć nie rzadko łowię na wodach gdzie w ciepłych porach roku łowi się je często to ja nie trafiłem niestety. Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) A mnie się przed wczoraj takie potworstwo przyłowiło Edytowane 8 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ale ma wielkie oko. Niezły zębacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Zdziwiony że takie małe robaki go z wody wywlekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Fajnie się człowiekowi robi jak widzi takie maluchy w wodzie ... jest nadzieja za coś z nich wyrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 taki przyłów w czwartek się trafił na Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Spory latawiec, pewnie dał czadu na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 W imieniu redakcji jerkbait.pl chcialbym przypomniec, ze regulamin dotyczy rowniez tego watku. Nie publikujemy zdjec ryb zlapanych w okresie ochronnym, niewymiarowych, podhaczonych, etc etc etc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Piękny złoty leszcz! Wziął grzbietem czy gębą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Z dzisiaj.Wędka ta sama:)Pozdrawiam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) taki przyłów w czwartek się trafił na Wiśle 20140206_152824.jpgŁadnych lechol, na co się skusił ? To chyba nie przyłów podlodowy Chojny wymiatasz te liny, ciekawa sprawa. Edytowane 9 Lutego 2014 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi