Skocz do zawartości

Przyłowy 2014_2015

chojny83

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze od lat łowie pod lodem na jeziorze w którym latem liny to chwast, a zimą znikają kompletnie pomimo że są dominującą rybą jeśli o białoryb chodzi na tamtym zbiorniku to przyznaje bez bicia że nigdy nie złapałem lina pod lodem, a naprawdę sporo czasu tam spędzam, jak w ogóle z kondycją zimowego lina ?

Kij budowałem w latach dziewięćdziesiątych.

Elementy to końcówka od feedera, końcówka fleta (fletu?), zaślepka profilu szkolnego krzesła i uchwyt kołowrotka typu taśma izolacyjna.

Wędzisko posiada trzy szybko wymienne końcówki.

Niestety nie posiadam dokumentacji z budowy kija.

Wybaczcie :)

Pozdrawiam Adam.

• Like 7

Chojny, z tym Twoim fletem heh to przypomniała mi się historia z technikum. Nauczyciel z poczuciem humoru i tak tajnym stopniem wojskowym, że nie mógł nam zdradzić co to za stopien (dwie literki :D  tego organu) poprosił któregoś z uczniów żeby poszedł do kiosku (a kiosk z drugiej strony wyłożony był pismami...) kupić mu płytę "Czarodziejski flet", każdy wiadomo co pomyślał, śmiech na sali, docinki ... i cisza, okazało się, że to jakaś opera. 

Kij budowałem w latach dziewięćdziesiątych.

Elementy to końcówka od feedera, końcówka fleta (fletu?), zaślepka profilu szkolnego krzesła i uchwyt kołowrotka typu taśma izolacyjna.

Wędzisko posiada trzy szybko wymienne końcówki.

Niestety nie posiadam dokumentacji z budowy kija.

Wybaczcie :)

Pozdrawiam Adam.

Dosłownie MacGyver no można jak się chce.

Gratuluję rybki.

Kolega miał lina w trolu,normalnie za mordkę.