chincza Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 pewien jesteś że była zdechła ? agamy jak to gady są zmiennocieplne i mogła być tylko w stanie uśpienia, spokojnie mogła jeszcze żyć co widać po spłaszczonym ciele które formuje się tak do pobierania ciepła, jakby była martwa to by nie była rozpłaszczona tylko bardziej okrągła. trzeba było sprawdzić wyjąć ją na brzeg, sam tak uratowałem kiedyś legwana z wisłyTo prawda Ja zwróciłem uwagę na łapki tak ułożone jak by wyszła z wody bo doskonale pływają i można by wywnioskować że trzyma się trawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dojście do niej był niemożliwy gdyż była na oderwanej od brzegu kępy z trawą. Nie znam sie na gadach, na ich hibernacji,ale ten gdy został smyrniety szczytówką po ogonie nie wykazał żadnej reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 obawiam się że jeszcze żyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzisiaj wyruszyłem na jazio-klenie, ale niestety bez wiekszych wyników2 rybki spadły a na brzegu wyladowała jako przyłów swinka taka ok 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Wątek spada ,trzeba go podbić. Dzisiaj taki mały bezębny przyłów na horneta 2 Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez DarekM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Już wysypka? mamy dopiero koniec kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Przyłowiłem leszcza około 10 dni temu i też już był wysypany, wcześnie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Przed wczoraj również gumowego raczka zassał mi lecho. Nie taki duży jak prezentowany powyżej ale też przyzwoity. Nie miał wysypki.Wstawił bym zdjęcie ale nie wiem jak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Przed wczoraj również gumowego raczka zassał mi lecho. Nie taki duży jak prezentowany powyżej ale też przyzwoity. Nie miał wysypki.Wstawił bym zdjęcie ale nie wiem jak...W okienku pisania posta obok "wyślij" jest klawisz "więcej opcji". Wciskając go pokazuje się m.in. na dole wstawianie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiaj na malutkiego czarnego twisterka złapał się Pan Karp Rybka po krótkiej sesji zdjęciowej wrociła do wody ...... równe 80 cm ...... gruby był .... a miały być okonie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kijek nie trzeszczał? Bo pewnie dał mu do wiwatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kijek, jak kijek, ale żyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ..... ponad godzinę się woziłem, żyłka 0,16 i kijek ultra light ... myslałem, że sum się zaczepil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja ostatnio miałem to samo z sumem, co prawda żyłka 0,18 i Iri Lucky do 10 g. Niestety kotwiczka od wobka 2cm nie wytrzymała i przegrałem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja podobnego karpia ok 90cm na 0.18 ciągnąlem około 1h. Ostatnio przyłiwiłem Bolenia na mikrojiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dziś na Odrze podczas czesania przelewu za klenio/jaziem na woblerka kleniowego chwycil mi sumek ponad 80 cm. Sprzęt: iri lucky 305 kreciol shimano zylka.0'16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 .... czyli, że sumy biorą na IRI LUCKY .... przynęta jak widać nieistotna, kijek się liczy J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przynęta jak przynęta:) woblerek od Kobiego czarny w zolte kropki ok 3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przynęta jak przynęta:)...Jak się ma kijek z "lucky" w nazwie... Długo się z nim woziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Generalnie myslalem ze to spora rapa. Ale kilka.metrów od brzegu ciągle przy dnie siedzial. A co do Twojego pytania to dobre 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W zeszłym roku trochę mniejszy zassał mi w środku upalnych wakacji smużaka na napływie, myślałem, że mam klenia na rekord świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Zastanawia się wlasnie co one teraz robią w środku dnia na przelewach?? Za drobnica by wychodzily??? Kilka minut po holu widzialem drugiego w tym samym miejscu jak się przewalal Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wczesna wiosna, ciepło, dziwne rzeczy się dzieją nad wodą, mam sprawdzone informacje od kolegi, który twierdzi, że sandacze już na gniazdach, szczupak też wytarł się bardzo szybko, podobnie boleń, który już w marcu dawał wyraźne oznaki żerowania. Jak to mawia mój przyjaciel, kompan wędkarskich wypraw - "rok, do roku niepodobny". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ojjj jak mi brakuje kompan z normalnym wędkarskim podejściem... ehhh "trza samemu walczyć";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi