MichałM Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Szkoda że nie zrobiłem zdjęcia, ostatnio "przyłowiłem" kiełża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 co tu pisać przyłożyła jak rekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Miałem kiedyś sytuacje, że trafiłem na "ławicę" większych uklei i wyciągałem jedną za drugą na małego twistera wszystkie miały przynętę w pysku, więc nie mam mowy o jakimkolwiek podczepieniu miałem też akcję, że zrobiłem jigga, na którego kiełbie waliły jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 trafia się czasami ale idę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 o zeszjego mac ,ja bym narobil:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Krystiano, współczuję...nie jeddnemu z nas podniosłoby się ciśnienie, a zwłaszcza tym co mają dzieciaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jego bym się najmniej spodziewał w tej rzeczce, uderzył że aż w łokciu prąd przeszedł A to z dzisiejszego spacerku, zachłanność nie popłaca, zadławił się biedaczysko. Wracałem do niego kilka razy i sprawdzałem czy mnie w konia nie robi, ale jednak nie robił, martwy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Może mu tak dobrze było, że po prostu przysnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 a jaką rybunię chciał przełknąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jazgarz stanął zaskrońcowi okoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Paweł, na twoje KillerEggi przyłowy są u mnie właściwie regułą. Były strzeble, ukleje, jelce, płocie, karaś, a nawet 9-cm boleń (oczywiście wszystko prawidłowo zapięte). Przypuszczam że w najbliższej przyszłości mogą być kiełbie i świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Złowiłem w tym roku trzy uklejki na mikro woblera, sądziłem że to może jakiś przypadek, ale chyba nie, bo było czuć pobicia, zresztą, widzę, że nie tylko mi się takie ryby trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wczoraj poszedłem z moją drugą połówką na spacer, a że zezwoliła zabrać ze sobą kijek...Dostałem 30 minut "odpięcia ze smyczy" i pobiegłem nad moje okoniowe miejsce... taaaa okoniowe Biała ryba weszła na tarło, za nią przypłynął duży okoń i duży szczupak, ale drapieżniki nie miały szans na zjedzenie przynęty...Widziałem kilka szczupakow, takich pod metr, które były wypłaszane z miejsca przez wieeeelkie leszczyska, te leszcze to takie pod 80cm.Wyciągnąłem kilka małych okonków i miałem przyłów w postaci 57 i 61cm leszczy! Na żyłce 0,12 i kijku 5g, fajnie było Paprochy zassane tak głęboko, że bez szczypczyków się nie obeszło.Spiąłem kilka większych ryb i po przeciągnięciu niebezpiecznie tych moich 30minut, do godziny, musiałem uciekać znad wody. Chyba wiecie jaki to ból, kiedy widać atakującego szczupaka, który powoduje że 30cm płocie wysypują się z wody jak słonecznica przy ataku okonia No ale cóż, przegiąłbym za mocno i przykróciłyby się moje wypady Jako że biała się trze, trzeba odpuścić miejscówkę na razie, bo szkoda żeby zapinały się same tarlaki... No chyba że pojedziemy tam, zostawiając wędki w aucie, ot pooglądać rybki pływające jak w oceanarium Zdrówka! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 @Pele, to nie miejscówka była kluczem do sukcesu, to Stella... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Pele jak ja to dobrze znam... Dla tego mam wychodne raz w tygodniu jade po robocie i wracam w nocy:) a to moje wczorajsze znalezisko zazarl na bonito oczojebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Witam,witamUdało mi sie koło 4 rano pobić spinnigową życiówke w kategorii PŁOĆ!!!--rzeczny kiler.. Powiem tak,od kilku lat nie pamiętam takiego uderzenia jak przygrzmociła ta płoteczka (nie liczę brania sumka)...Coś pięknego za samo branie daje 10\10 punktówCo roku zawsze łapię jakąś jedną piękna płoć na spina,ale ta jest moją życiówką spinningowa (nie mierzyłem jej,nie mierzę już ryb)Polowałem na klenia,jazia,ale zaliczyłem tylko jedno branie tej niżej..poza tym nic się nie działo.Przynęta ma koło 4,5cm to mój stary "odkopany" "bobelek" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Szkoda Kuba ,że zawody w dzień są rozgrywane...nocą jesteś Dze besciak!Fajny kołowrotek tak nawiasem mówiąc ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Mi ostatnio też coś takiego wzięło, zdziwiłem się jak mi zaatakowała woblerka w środku dnia. Edytowane 23 Maja 2014 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 bobesku czekać aż karpie po 15 kg bedziesz targał na spina ha ha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Bolkowy przyłów, nie wiem kto był bardziej zdziwiony Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Plocie, wzdregi i leszcze sa o wiele bardziej agresywne w okolicy tarla, bija w duza czesc przynet spinningowych. Mialem wzdregi pozapinane dosc gleboko trzema hakami kotwicy w 5 i 7cm popperach, leszcze prawidlowo zapiete na 8cm gumach, Meppsach 3kach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Miały być jazie, a trafił się leszcz (41 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A gruntowcy bez brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Waldku,przepiękna ta Twoja płoteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Marcin leszcz smaczniejszy od jazia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi