MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nigdy nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Żarłoczny leszczyk na uklejkę RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Żarłoczny leszczyk na uklejkę RHA co to za ogon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A to mój przyłów na pstrągowaniu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A to mój przyłów na pstrągowaniu Złota rybka )) spełniła życzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) A co to za ogon? Sportowy, niełatwa sprawa dla leszczyka dogonić gumke RH. To jest leszczo-rapa. Edytowane 25 Maja 2014 przez duzers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A to mój przyłów na pstrągowaniu musisz zmienić sznur na taki w kropki. Wtedy dopiero zaczniesz łowić pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wczorajszej nocy zostałem mile zaskoczony. Łowiąc na kanale Wisły.Cztery godziny biczowania wody i nic. Po ulewie, już było ciemno, mam branie, po dłuższym holu okazało się że zapiąłem za ogon potężnego leszcza. (medal pewnie byłby w kieszeni) Po uwolnieniu zmęczonej ryby, również zmęczony założyłem bezstera swojej roboty. Pierwszy rzut i branie pod brzegiem ale jakoś dziwnie na kiju czuć, mówię sobie ki diabeł, a tu węgorz. Nie mierzyłem ale na oko to z 70+. Pierwszy raz miałem taki przypadek. Widziałem na własne oczy jak mój kolega (doświadczony i znany) muszkarz łowił węgorze na muchę. Różne nietypowe ryby udało mi się złowić na spina ale wczorajszy przypadek przejdzie do mojej historii wędkarstwa.Niestety kolejna ulewa zmusiła mnie aby wrócić do samochodu.Po deszczu wyciągnąłem spławikówkę aby przepykać jakoś do rana.Wcześniej udało mi się ukopać cztery robaki, założyłem robaczka i rzuciłem.Długo nie czekałem na branie. wiedziałem że mam znowu potężną rybę, po dłuższym holu okazało się ze znowu mam węgorza ale ten był dużo większy a podbieraka niestety nie ma.próbowałem chwycić gadzinę ale okazało się to niemożliwe. Niestety po kilku próbach wyjęcia bestii urwałem cieniutki przypon.Ale i tak uważam rybkę jako zaliczoną. bo prawie ją wyjąłem a i tak wolność by miała. Tyle że haczyk w pysku jej zostałWeekend uważam za udany, mimo że rano kompletnie nic nie brało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Michałowi już spełniła Ja na swoją jeszcze czekam Za to chodząc za szczupakiem trafił się sandaczyk. Edytowane 25 Maja 2014 przez KwaQ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 KwaQ, on 25 May 2014 - 20:26, said:Michałowi już spełniła No fakt, trochę nie po kolei dziś w ogóle był "dzień z przyłowami" : uderzył w długą nimfę jak wściekły.. po pierwszych targnięciach pomyślałem będzie kropek dobre 40+.. ale rybka od razu zgasła i wiedziałem że coś jest nie tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Taki przyłów trafił mi się ostatnio przy uganianiu się za okoniem, zassał gumę 5cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Taki przyłów trafił mi się ostatnio przy uganianiu się za okoniem, zassał gumęMierzony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ładny Linolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Mierzony??Nie mierzyłem ale za to fajna była frajda bo wyjęty na wędeczkę do 8gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ..kawał lina Artek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 szkoda że liny nie mają zębów i nie ścinają zestawów grunciarzom było by ciekawiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Gratulacje za liniora Kolego, na moim jeziorku stada takich klocków już się grupuja do tarla i słabo żerują ale w szczycie lata często trafiają się na małe gumeczki, raz jeszcze gratuluje i zazdroszczę ładnego "profesorka";) bardzo wdzięczne ryby...lubią jak się je wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nie mierzyłem ale za to fajna była frajda bo wyjęty na wędeczkę do 8gr. O to zazdroszczę holu Pozdr Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Piękny klocek Życzę więcej takich przyłowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Fajny to on był tylko szkoda bo myślałem że holuje swoją życiówkę okonia a tu taki bobasek się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Ładny! Pewnie dał Ci trochę popalić Edytowane 29 Maja 2014 przez EMMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) w pogoni za pstrągiem trafił mi się szczupły a myślałem że będzie ładny kropas niesamowita atmosfera była Rybka niestety nie spełnia minimum forumowego Edytowane 30 Maja 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Taki ot dzisiejszy przylow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) taki mały przyłów...akurat własciciciel z Białegostoku został pozdrowiony serdeczną wiązanką...docelowo klatka została wyrzucona na drzewo obok pomostu właściciela...żeby nie było ze kradzież 2 małe liniaki udało się wypuścić ;> akurat zaczynają bzykano w trzcinkach ;> Edytowane 31 Maja 2014 przez Qowax001 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 kradzież ,trzeba było mu na oczach to pociąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi