grzegorzp Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 taki mały przyłów...akurat własciciciel z Białegostoku został pozdrowiony serdeczną wiązanką...docelowo klatka została wyrzucona na drzewo obok pomostu właściciela...żeby nie było ze kradzież 2 małe liniaki udało się wypuścić ;> akurat zaczynają bzykano w trzcinkach ;> ja podobnych przyłowów w tym roku trafiłem już 3 szt. i żadnego z nich właściciel już nie zobaczy, niestety żyłkowe siatki dziś to groszowe sprawy daj namiar na tego właściciela z moich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Taki przyłów trafił mi się ostatnio przy uganianiu się za okoniem, zassał gumę 5cmPiękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nareszcie legalnie (nie za kapotę) przyłowiony przy lekkim sandaczowaniu leszczyk ok 71-74 cm.Wczorajszej nocy ogółem sandaczyków było 13szt. o łącznej dł. ok 4,5mb, jazików w 7 kawałkach ok. 2mb i 0,8 mb sumka w jednym kawałku.Sprzętowo leszczyk dał masę satysfakcji i pobiłem w końcu 2krotnie rekord na spinning, a jest to pierwszy który połkną przynętę.Wędka Shimano CATANA BX Supersensitive 3-15g 2,7m, żyłeczka Trabucco 0,14 i jakiś mały kołowrotek SPRO Passion. Na agrafce 16 główka jiggowa 5g + Keitech Swing Impact 3'' Sexy Shad. Dodatkowo potrenowałem z CASTEM CARROT STIX z Shimano CAENAN i usadził mi się sumek powyżej 1,5m ale po paru minutach wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Krzyś najlepsze z tej Twojej przygody jest guma Sexy Shad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Krzyś najlepsze z tej Twojej przygody jest guma Sexy Shad Najlepsza to była mina rozczarowania i kilka wykrzyczanych k.... gdy okazało się, że to leszczyk a nie niemrawy sandacz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Znów się leszczyki "wpierniczyły" na okoniowe łowisko i rozgoniły pasiaczki. Na 5g kijku i żyłce 12tce, ból przedramienia gwarantowany... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 To w tym bajorku mają być te mistrzostwa w łowieniu na pickerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 To Carrigadrohid, a zawody maja byc na Inniscarra... W sumie, jakby popatrzec na mape, to jest to samo jezioro, ale tama jest pomiedzy nimi.Ale na Inniscarra jeszcze wiecej bialej ryby, no i o wiele wieksza jest. Kurcze, chyba ze o innych zawodach mowimy? Wiem ze cos w Dripsey szykowali brzegi do jakiejs miedzynarodowej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie, nie o tej samej. Tylko nie wiem, czy ma być, czy już była. Nie moja dziedzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Heheee to tak jak i moja staram sie unikac takich wedkarskich "zadym" za duzo ludzi, za duzo smieci itp. Ja lubie polowic w spokoju i ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Fajne "Czarne " leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pele76 ładne Smoluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Najciemniejsze leszcze jakie w zyciu lapalem! W kraju, takie piekne, zielono zlote, a tu? Jakies takie "afrykanskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Też z przypadku miał być SUM skończyło się BOLKIEM 76cm. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Taaaa. Jak ktoś ma farta, to i spadającą cegłą, w drewnianym kościele, nie oberwie Ciekawe, że w trollingu, boleń się jakoś specjalnie nie certoli i wali w wiele dziwnych wabików, zupełnie dla niego "niewłaściwych" Edytowane 15 Czerwca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Leszczu ze spina i pogoń brata za okoniami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Taaaa. Jak ktoś ma farta, to i spadającą cegłą, w drewnianym kościele, nie oberwie Ciekawe, że w trollingu, boleń się jakoś specjalnie nie certoli i wali w wiele dziwnych wabików, zupełnie dla niego "niewłaściwych" Nie tylko w trollu. Dzisiaj taki koło 50-tki na oko usiadł mi na slideropodobnego pływającego jerka 10 cm . Kotwica w pysku.... . Później wrzucę zdjęcia. To mój pierwszy boleń w życiu. Nigdy się na nie nie nastawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Wyskoczyłem dzisiaj na królową przetestować wreszcie Ceratkę kupioną jakiś czas temu - w miejscu gdzie zazwyczaj trafiają się kleksy trafił się przyłów....nawet 7 razy...jeden nawet całkiem całkiem jak na Wiślane okoniowe standardy. Wszystkie na wobki Józka Sendala. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wampir atakuje nocą... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak go odczepiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Delikatnie odpiąłem go z kotwiczki i poleciał jak batman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 trzeba było sobie ładną fotkę ze zdobyczą w rączce zrobić przed wypuszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie nie przesadzajcie. To bardzo miłe futrzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Prosto z nad wody, około piecdziesiatka z powierzchni... Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Miro 85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 wielkie musisz mieć dłonie , jak to jest pięćdziesiątka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi