tomi78 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Przygarnął bym takiego do sadzawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ale tylko na jasne dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Pasta do butow go wyglancowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ładny Lin A tu mój przyłów, też ciemny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pomiędzy szczupłymi, z trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ostatnio w temacie boleniowym były podobne fotki, ale tu chyba też kiedyś i lepiej pasuje. Wczoraj doczekałem się fotki, znów życiówka wyrównana Foto zrobione po tym, jak nie szło wyrwać i po męczarniach udało się przebić na wylot... po zagięciu zadziora już jakoś poszło. We wtorek podczas focenia się z bolkiem znów się zapiałem Jakaś kotwica z przynęty rzuconej luzem w kieszeni przebiła kamizelkę, po przykucnięciu po rybę przebiła spodnie i wbiła się w udo; nie szło się ruszyć tak mnie pospinało ale jakoś poszło wyrwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Palec jak palec ale wobler jaki ładny Czyj to, znaczy kto robił? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ostatnio w temacie boleniowym były podobne fotki, ale tu chyba też kiedyś i lepiej pasuje. Wczoraj doczekałem się fotki, znów życiówka wyrównana Foto zrobione po tym, jak nie szło wyrwać i po męczarniach udało się przebić na wylot... po zagięciu zadziora już jakoś poszło. We wtorek podczas focenia się z bolkiem znów się zapiałem Jakaś kotwica z przynęty rzuconej luzem w kieszeni przebiła kamizelkę, po przykucnięciu po rybę przebiła spodnie i wbiła się w udo; nie szło się ruszyć tak mnie pospinało ale jakoś poszło wyrwać a może ty chcesz poprawić zesżłoroczny wynik arielos'a? JAk dobrze pamietam w ciągu 3 wypadów zapiął się 3 czy 4 razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Palec jak palec ale wobler jaki ładny Czyj to, znaczy kto robił?To dobre. Świetnie oddaje skrzywienie jakich po latach z wędką wszyscy nabywamy, coś w stylu - "szkoda oka, możesz powiedzieć gdzie kupiłeś te kotwice?" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Najlepiej jak w takiej sytuacji grot znajdzie się pod paznokciem, a jest już na tyle głęboko że zadziora nie da się wyciągnąć Jak sobie o tym pomyśle to aż mi gęsia skórka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 @*Hektor*, a wystarczyło ubrać: :P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Czyj to, znaczy kto robił?"Samołówka" a może ty chcesz poprawić zesżłoroczny wynik arielos'a? JAk dobrze pamietam w ciągu 3 wypadów zapiął się 3 czy 4 razy Ostatnio 3 zapięcia były po tym ukucnięciu mam 2 ślady w udzie, po chwili się zapomniałem i jak rybę odczepiałem znów się wczepił, tylko drugie wbicie płytkie i łatwo wstałem... @*Hektor*, a wystarczyło ubrać:A nie lepiej całą zbroję razem z przyłbicą, bo w brodzie też kiedyś miałem Najlepiej jak w takiej sytuacji grot znajdzie się pod paznokciem, a jest już na tyle głęboko że zadziora nie da się wyciągnąć Jak sobie o tym pomyśle to aż mi gęsia skórka się robi W sieci jest foto z hakiem karpiowym pod paznokciem, na samą myśl otrząsa Edytowane 4 Lipca 2014 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 @Hektor trzeba powiedzieć, chyba masz najłowniejsze przynęty na forum, bo złowić siebie samego trzy razy to nie w kij dmuchał Zawsze mogło się to skończyć tak: http://rahfish.com/wp-content/gallery/fish-hook-in-the-face_1/hook-in-nose.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Mam nadzieję że z profesjonalnej opieki medycznej skorzystałeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Piotrek dbaj o palce, bo kto mi będzie te ładne woblery robił? Boli mnie od samego patrzenia.Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 6 Lipca 2014 przez Sylwek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 z czterech metrów na paprocha w stojącej wodzie to ja raczej okonie łowię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ostatnio w temacie boleniowym były podobne fotki, ale tu chyba też kiedyś i lepiej pasuje. Wczoraj doczekałem się fotki, znów życiówka wyrównana Foto zrobione po tym, jak nie szło wyrwać i po męczarniach udało się przebić na wylot... po zagięciu zadziora już jakoś poszło. We wtorek podczas focenia się z bolkiem znów się zapiałem Jakaś kotwica z przynęty rzuconej luzem w kieszeni przebiła kamizelkę, po przykucnięciu po rybę przebiła spodnie i wbiła się w udo; nie szło się ruszyć tak mnie pospinało ale jakoś poszło wyrwać Nie zazdroszczę, ale są bardziej pechowi. Mój znajomy tak zaciął pewnego razu, że zestaw wystrzelając z wody wbił mu się w polik. Oparło się na chirurgii ze spławikiem przy mordeczce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie zazdroszczę, ale są bardziej pechowi. Mój znajomy tak zaciął pewnego razu, że zestaw wystrzelając z wody wbił mu się w polik. Oparło się na chirurgii ze spławikiem przy mordeczce Miałem podobny przypadek, przez to do @Pride pisałem o przyłbicy...Wobler utknął w zatopionej, sprężynującej gałęzi pod 2 brzegiem. Jak odbił (WYSTRZELIŁ!) to dostałem w twarz, spojrzałem gdzie spadł i nie widzę, złapałem ręka brodę i jest też skończyło się na pogotowiu, lekarz wysłał ratowników do karetki po nożyce do blachy... przebił na wylot i naprowadzał nożyce, ratownik ciał, a 2 mnie trzymało żebym się nie ruszył nie ukrywam, że trochę się przeraziłem takim sprzętem chirurgicznym Swoją drogą, przydał by się temat "Wędkarz na haczyku". Było często w różnych tematach pisane i foto wklejane... Te ostatnie dyskusje Modek mógł by poprzenosić do takiego tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wczoraj na nocnych zawodach - niestety spławik - na trzy białe robaczki złowiłem suma 106 cm i 8,47 kg. Kijek odległościówka Ryobi z żyłką główną 0,16 mm i przyponówką 0,10 mm Dwadzieścia minut holu, ale się udało Nie wiem, czy mogę wrzucić zdjęcia, bo to jednak nie ze spinningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Miałem podobny przypadek, przez to do @Pride pisałem o przyłbicy...Wobler utknął w zatopionej, sprężynującej gałęzi pod 2 brzegiem. Jak odbił (WYSTRZELIŁ!) to dostałem w twarz, spojrzałem gdzie spadł i nie widzę, złapałem ręka brodę i jest też skończyło się na pogotowiu, lekarz wysłał ratowników do karetki po nożyce do blachy... przebił na wylot i naprowadzał nożyce, ratownik ciał, a 2 mnie trzymało żebym się nie ruszył nie ukrywam, że trochę się przeraziłem takim sprzętem chirurgicznym Swoją drogą, przydał by się temat "Wędkarz na haczyku". Było często w różnych tematach pisane i foto wklejane... Te ostatnie dyskusje Modek mógł by poprzenosić do takiego tematu.Heh no to ładnie... bałbym się z Tobą łowić na jednej łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mnie ostatnio tata trafił twisterem z hakiem 3/0 na 7 g w ucho przy rzucie. Zadzior w chrząstce, skończyło się pogotowiem, znieczulenie itd. Sam bym tego nie wyjął, nie ma bata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ponad metrowego suma wyholowałeś na żyłkę z przyponem 0,10mm? nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na szczęście to było na stojącej wodzie, a sum po zacięciu odszedł od brzegu i tam się wyszalał. Sprawdziłem w regulaminie i jako, że sum spełnia forumowe minimum, to wrzucam fotki. Jakość mogłaby być lepsza, ale światło było kiepskie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Sylwek szacun na taki zestaw do tego w nocy wycholować taką kijanke nic tylko pogratulować rybki i udanej sesji, która cieszy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Sylwek szacun na taki zestaw do tego w nocy wycholować taką kijanke nic tylko pogratulować rybki i udanej sesji, która cieszy oko Szacunek...ale rzecz jasna wyholować... to sztuka większa niż wycholować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi