maciek17_mi Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ladny szczupak Kuba pewnie dal troche popalic na kleniowym sprzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzisiejszy przyłów na zaczarowany ołówek od Pana Janusza Widła. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Co to za ryba, bo nie mogę otworzyć załącznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 U mnie wszystko oki z wyświetlaniem ... Młody ,następnym razem Ty siadasz za sterem .Łapka jeszcze boli co? Tak chciałeś, to masz rybkę Nie ma jak branie rybki z ręki Na razie przyłów ale popływamy to może coś większego się uwiesi ,choć Tobie już styka co? :lol: Jak by wyszedł ten bolek, to byłby piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Siwek miał być zed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Siwek miał być zed? Jak na "zaczarowany ołówek" to może Bolesław? . Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Miał być Bolesław ,przynajmniej było takie założenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Był i pan Bolesław, ale spadł i to prosiak jak by wyszedł to byłby piękny dzień, mimo że pogoda, stan wody i jej kolor to tragedia .Na sandaczyki przyjdzie jeszcze czas ...Młody Ty dziś sterrujesz ja robię tylko pssik i spożywam ,lepiej mi po tym wszystkim wędkowanie idzie .O podbieraniu nie wspomnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) To mój sumik mniejszy. Miał być sandał - życiówka - wyszła większa kijanka. Ale na kiju do 28 gr hol bardzo przyjemny. Na mocniejszy zestaw już nie chciały współpracować. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez psielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam to był wyjazd na sandacze ale nawet ciekawe przyłowy oraz wrażenia szkoda że bez sandaczy kleń 46 /tołpyga 85 Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tołpa ma fajny odjazd po zacięciu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 odjazd był po hu myślałem że sum, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja to dziś dopiero miałem "przyłow"... jak dojechałem na mete to widze ze na mojej rafce woda naniosła jakichś śmieci,ale strasznie oczkowały tam jakies ryby, i rzucam smuzakiem, ale nic, poprowadziłem troche glebiej i czuje opór ale jakiś tempy,mysle zaczep i targam wkońcu ruszyło i powoli podciągam do siebie, na granicy nurtu zaczep ożywa i zaczyna płynac z pradem, pobiegłem za nim ale już wiem ze to nie ryba, po dociągnięciu do brzegu okazuje sie ze to ..... ... młody koziołek sarny,az mi sie go szkoda zrobiło, zdjec nie robiłem bo głupio na forum trupy wklejać.. wobka musiałem poswiecic,bo nie chciałem z padłem grzebac 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunther Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Na blaszką Igora Olejnika, kijek na blanku Batson IST1201F do 10g.Coś pomiędzy 50-60cm długości Panowie co to za ryba? Miętus? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dorsz słodkowodny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunther Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czyli miętus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ja łowiąc w nocy na opasce miałem przyłów rok temu płynący bóbr przepływając wjechał na mojego wobka miałem odjazdy takie że hej dobrze że widziałem jak z pływał bo bym pomyślał że ryba na szczęście się spił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) ...miałem odjazdy takie że hej ... na szczęście się spił No, toście mieli z bobrem niezły melanż. Mój najciekawszy przyłów to kaczka w locie, nie czułem, że wobler wpadł do wody, ale miewałem już brania bolenia zaraz po dotknięciu przynęty o taflę wody, poczułem szarpnięcie, ostro zaciąłem, a że sprzęt solidny, to kaczka miała przymusowe pikowanie do wody, na szczęście wpadła gładko i fartownie się wypięła, odlatując po chwili z gniewnym kwakiem.Dobrze, że nie znam kaczego, ale jestem pewien, że padły kwaki na K i CH. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Dagon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Mnie ostatnio trafila sie tak mala mewka (nie znam nazwy gatunkowej). W momencie gdy przyneta wpadla do wody ona zaczepila sie o opadajaca plecionke gdy pod nia chciala przeleciec, na dodatek zaczela sie obkrecac ala krokodyl:-P Mialem troche ciecia i musialem dac jej czapke do dzioba, ale odleciala szczesliwie... Ekipa tych ptakow jest bardzo zgrana, w momencie jak ja rozplatywalem setki pobratymcow krazylo mi nad glowa:/ Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez maykel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mojemu kumplowi trafiła się podobna akcja w zeszłym roku, z tym że mewa chciała odlecieć z żyłką zamotaną dookoła płetwy. Wyglądało to komicznie ale kolega na mój pomysł nagrania całej akcji się na mnie obraził. Skończyło się na c&r. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ...Ekipa tych ptakow jest bardzo zgrana, w momencie jak ja rozplatywalem setki pobratymcow krazylo mi nad glowa:/Pewnie czekały, czy wypuścisz, czy mają Ci zrobić operację Hitchcock. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mam bodaj dwa woblerki "dead fish" od chyba Dorado. Użyłem ich nad wodą kila razy, za pierwszym razem rybitwa, za drugim razem rybitwa, za trzecim razem ściągałem w ekspresowym tempie bo atakowały rybitwy.Wobler wrzuciłem do pudła z woblerkami "na ciężkie czasy po upadku cywilizacji". 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja kiedys spiningując w Wieprzu zahaczyłem podpaskę,ale ohyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja w pniedziałek złowiłem nietoperza . Miałem podniebny hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nam też na nocnym sandaczowaniu te dziadygi uderzały w plecionkę. A potem się człowiek dziwi skąd tyle pustych pstryków :-) Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi