mako150 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Prawie jak opaskowy sandacz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A mi się przy sandaczowaniu trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 latawce pomimo zblizającej sie zimy dalej stoja w tym samym miejscu co łowiłem je latem, jeden z wiekszych z ostatnich dni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pozazdroscic Panie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To moje dzisiejsze przyłowy W tej plątaninie było sześć wahadłówek Alga 2 i cztery gumy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Piękny przyłów ja w tamtym roku na rozpoczęciu sezonu pstrągowego przyłowiłem za jednym zamachem 2 wobki, 2 wirówki i 2 wachadła. Cieszyłem się jak dziecko z prezentu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Wygląda na to, że przywieszki nie tylko na morzu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 same swieżaczki ja jak wyłowiłem wózek dziecięcy to większość przynęt była już przyrdzewiała a było ich tam z 50 większość Algi i gnomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Norbert co to za rzeka jesli można wiedzieć ? Wyglada Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ta rzeka to Bug, najpiękniejsza rzeka w kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 To zaskoczenie.... Odcinek na ktorym łowie wygląda zupełnie inaczej. Nur - Małkinia Gorna. Dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mój dzisiejszy przyłów na wahadełko od Pawła Kasperowicza. Czyli blaszki super nie tylko na pasiaki, zębate i pstrągi (potoki i źródlaki), ale i na białoryb Chodziłem za zębatymi i między jednym kaczodziobym, a kolejnym siadł amur. Branie na dwa razy, najpierw puknięcie, za sekundę poprawka i siadł.Mój drugi w karierze wędkarskiej amur (właściwie amurek) i drugi na spina Był jeszcze latawiec-czterdziestak, ale za kapotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 To zaskoczenie.... Odcinek na ktorym łowie wygląda zupełnie inaczej. Nur - Małkinia Gorna. Dzieki za odpowiedz. pozdrawiamPo drugiej stronie Ukraina albo Białoruś, tak dla mnie też najpiękniejsza rzeka szczególnie odcinek graniczny.Adamek, gdyby ktoś Cię wywiózł z zawiązanymi oczami w tamte rejony i kazał Ci zgadywać gdzie jesteś gwarantuję że znany Ci odcinek Bugu nigdy by nie pasował do tego granicznego. To są dwie różne rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ot taki przyłów przy poszukiwaniu szczupaków. Co ciekawe złowiona na całkiem sporą gumkę - fisharrow 2" flash-j w kolorze neongreen/silver, zbrojoną w hak offsetowy - szczupaki bardzo to lubią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ta rzeka to Bug, najpiękniejsza rzeka w kraju! Zgadzam się w 100%!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brykuspining Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Taki przysłów przy polowaniu na sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A miał być sandacz. Ryba mierzyła 89 cm, dała popalić 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Coś mi się dziś zaczerwieniło między morsztynami na dnie. I dorwałem go na .... rękę Fajna plażowa Daiwa. Jeszcze kręci, niestety bez szpuli. Młynkiem zajął się znajomy morski grunciarz. P.S. W 2006 znalazłem kompletny zestaw. Kij do 200g, kołowrotek Jaxona (!!!!). Po potraktowaniu WD40 kołowrotek zaczął działać. Na zestaw ten złowiliśmy z synem mnóstwo płaszczek i rekinków psich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 @tpe chyba powinieneś dostać jakąś nagrodę w kategorii przyłów roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Taki przyłów wczoraj w nocy na grocha. Pełnia jest więc pewnie myślał, że to pochmurny dzień. Przyłów, nie przyłów wymiaru forumowego nie posiada żeby wstawiać zdjęcie Edytowane 6 Listopada 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Beny165 konkretny ten przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 tpe: konkretny przyłów. Sytuacja z końca sierpnia. Spinning w jednym z małych miejskich "bajorek" w Warszawie. Dwa metry od brzegu łapię zaczep ale ciągnę z mozołem. Przy brzegu duża reklamówka, związana i częściowo wypełniona wodą, a w środku zamknięty Lech w butelce:) Krótkie oględziny i stwierdzenie, że długo nie leżał. ps: poszedł w gradło, fajnie schłodzony, wypad na ryby potrafi zaskoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 To ja mam lepszą historię Lato 2007, po zmroku łowię sobie podczas przypływu ze stromego brzegu. Fale zniosły tu cały syf z zatoki. W pewnym momencie okręca mi się linka o szczytówkę. Wycofuje wędkę i w tym samym momencie wobler łapie w wodzie jakiegoś śmiecia...Podnoszę wędkę, włączam latarkę i widzę na kotwicy mały płócienny worek, jak od szpilek do namiotu. Otwieram, a tu z brzdękiem na kamienie wysypują się funty! Było tego z 10 GBP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Miliony monet poleciały przyłów z kasą byłby chyba najbardziej pożądany, szkoda że rzadko się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie - zdjęcia nie mam , ale w zeszły czwartek na najmniejszego lunkera złowiłem lina 30 cm , wypad był bardzo udany w 2 h 4 szczupłe ( 70,56,53,40 i ten lin ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi