EMMS Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Miliony monet poleciały przyłów z kasą byłby chyba najbardziej pożądany, szkoda że rzadko się zdarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dzisiaj takiego "ustrzelilem". Branie w opadzie na mannsa , odrzut jak na kalacha przystało odpowiedni, o mało ręki mi nie urwalo:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Bombowy Przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Masz zgodę na "odstrzał" ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Trzeba szukać drugiej połowy w tym miejscu. . Może się przydać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Przy jaziach się przybłąkała 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Bardzo ładne zdjęcie! Super łuseczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Przy jaziach się przybłąkała Super fota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Podczas sobotniego,wieczornego polowania na Bużańskie drapieżniki trafiłem bardzo ciekawy przyłów.Po zacięciu długo trzymał się dna,ale sukcesywne i mozolne pompowanie kijem pomogło wyholować ten okaz.Nie ważyłem, ale oceniam go na jakieś 1,0 kg po oczyszczeniu z ziela,patyków,traw i gałęzi co dodatkowo dawało jakieś kilka kilogramów.Splątane było to wszystko plecionką coś około 50lb albo i lepiej.Wygląda na jakąś rzemieślniczą robotę. Nie było C&R,fotka na balkonie w domu. Pozdrawiam Tomi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 WitamUderzyła w wobka 4 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 wiślany przyłów sieć ok 20 m oczywiście została zniszczona 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz BrzeźniaK Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na bezrybiu i rak ryba:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ry Na bezrybiu i rak ryba:-)WP_20141207_005.jpgRyb brak to raki na ripperki polują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A to mój latawiec z listopada. Mało mnie nie porwał tak wiało Zassał paprocha na troku. Na żyłce .14 trochę mnie powoził. Dorośnie sobie do konkretnych rozmiarów. W chwili połowu miał ok. 62 cm a masywny jak ja sam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 witam a u mnie dzisiaj świątecznie przy okoniowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 witam a u mnie dzisiaj świątecznie przy okoniowaniu P1030188.JPG HejGratulacje przylowu.A z drugiej strony to nie będziesz musiał w kolejkach stać.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Heh to jak znalazł na świąteczny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ostatnio dość częsty przyłów-ten przyłożył w 9cm executora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pianka na dwa palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pianka na dwa palceWiatr ubił sporo piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pytanie do znawców tematu, dziś padło nam kilka latawcy w podobnych rozmiarach jak ten na foto, miejsce dosc płytkie jak na tę pore roku ok 0,7-1,5m głebokosci, każda z ryb miała wysypke tarłową, czy jest mozliwe aby odbywały tarło w grudniu? Brania zdecydowane, agresywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wysypkę tarłową mogą mieć nawet przez 3-4 miesiące. Zdarzyło mi się złowić leszka z lodu z takową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Popuszczalbym takiego latawca Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Norma o tej porze roku. Już jesienią miały wysypkę. Coś ta płetwa grzbietowa pocharatana jak na agresywne branie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi