Marcin1 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 O mało mi wędki z rąk nie wyrwało przy braniu. Po kilku odjazdach i murowaniach w końcu udało się wyholować ten okaz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No i dziś słowo się rzekło i stało faktem. Kijek wrócił do właściciela, a ja stałem się posiadaczem 1 litra Finlandii Mina właściciela bezcenna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ostatnio zamiast jazi i kleni przyłowem są leszcze i krąpie , brania agresywne , rybki silne i waleczne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) ...prawie jak kleń ...miał być Przypominam o okresie ochronnym i zasadach zamieszczania zdjęć Edytowane 10 Maja 2015 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 A to świnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Przedwczorajszy wypad,niebawem zapomnę jak wyglądaja klenie, leszcz z kleniowej bankówki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzisiaj miały być szczupaki a tu leszcz i 3 sandacze.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ale rekina trafiles Kawal przynety zagryzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wczorajszy przyłów na cannibala powiem ,że mocno ciągnął do dna 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Ja miałem w tamtym roku ;przyłów z dna Odry w postaci... plastikowego kufla piwa z piwem w srodku ,kufel wytargałem,piwo wypiłem ,kufel oddałem, Edytowane 10 Maja 2015 przez Greg1407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sol321 Opublikowano 10 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cm 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) ale tłuścioch, na tym sprzecie musiał pochodzić, gratulacje Ja w tym roku troche przegapiłem przed tarłowe żarcie,za to przez 2 dni obserwowałem przeprawe ogromnego stada latawcy przez płytki przelew gdzie było z 20-30cm wody, fajny widok.. Edytowane 10 Maja 2015 przez Miro 85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 O ja pier... ale bydlak gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 78cm leszcza to juz zacny naprawdę okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Pierwszy raz udało mi się leszcze przechytrzyć na wodzie stojącej. Po braniu i pierwszych odjazdach myślałem że będę musiał kołowrotek wodą polewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ... Sol321 pozamiatałeś.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cm Gratuluje ! A jak to się ma do rekordu Polski ? takie dane znalazłem: Rekord Polski: 6.95 kg - 72 cm, rok 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Pierwszy raz udało mi się leszcze przechytrzyć na wodzie stojącej. Po braniu i pierwszych odjazdach myślałem że będę musiał kołowrotek wodą polewać...Az strach pomysleć co by zostało z krecioła jakbyś go zapiął w mocnym nurcie , lechon 70+ potrafi powalczyć Edytowane 10 Maja 2015 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 No no pachnie rekordem kraju... ważony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cm Ale lechola trafiles... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cmGratulacje, dawno tak pięknego leszka nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Powiem tak : Jestem pod ogromnym wrażeniem !! Szczerzę gratuluję !! Nie no odjazd !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Takich dinozaurów naszych wód już jest chyba bardzo mało.Musiał mieć sporo szczęscia, że omijał tzw wedkarzy łowiących dla mięsa. Mina po ujrzeniu tego "potwora" pewnie bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Az strach pomysleć co by zostało z krecioła jakbyś go zapiął w mocnym nurcie , lechon 70+ potrafi powalczyć Dzisiaj, przy okazji łowienia boleni, "przyłowiłem" mniejszego leszczyka na granicy nurtu, najpierw pomyślałem, że to zaczep ale te nie płyną pod prąd, więc może sumek albo szczupły ... jak zobaczyłem rybkę to byłem zaskoczony oporem. W dobrej formie wrócił do wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi