PGr1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 certa całkiem ladna widac po kolorach ze w tarle jeszcze troche tego w zyciu zlowilem ale pierwszy raz widze zeby na spina ktos zlowil pozdrTydzień wcześniej kumpel też miał (nie wiem czy obrotówka, czy na wobka) o 1cm większą, tylko jego jeszcze nie miała takich kolorków i on swoją nazwał pierwotnie świnką. W ogóle "gumiaki" co je łowią stacjonarnie, myślą że to świnki.Na moim zdjęciu widzę już że za płetwą odbytową niema łusek... więc więcej problemów z rozróżnieniem obu gatunków nie powinno być Rzeka to prawie same piachy, poniżej dużego kamienia z jednej strony była łacha, z drugiej zagłębienie... w tym dołku było widać 3 stojące cienie, ale za cholerę nie chciały się podnieść do wobka, opuściłem tam obrotówkę i 1wystartowała, zatrzepotała się chwilę na kiju i wróciła do reszty, chyba po 3 rzutach bardziej zdecydowanie uderzył ten ze zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A o to smużakowy amur 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nowy Rekord w kleniu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Rybka złowiona na mrówkę forumowego tomiego101. Zaproponował go troszkę przy retuszować i byłby wykapany kleń .Szkoda, ze to nie kleń lub boleń ale zabawy i tak było co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Podczas zabawy z okonkami, przyłowik lekko większego kalibru Z ciekawości zapytam Na jakim zestawie go złowiłeś? Pewnie dał popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Fenwick HMX 2,60 5-14 cw, Ryobi Artica 2000 i 0,16, na początku było tylko bzzzzzzzzzzzzz i odjazd na kilkadziesiąt metrów, hamulec płonął, ale było miejsce, więc troche za nim połaziłem, fajna przygoda Edytowane 8 Czerwca 2015 przez DAWIDspinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 A to mój dzisiejszy przyłów przy kleniach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 przyłów przy pstrągach z przed dwóch tygodni, miarka pokazała równiutko 50 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) taki przyłowik z górnej wisły Edytowane 27 Czerwca 2015 przez zdzichurybak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Fenwick HMX 2,60 5-14 cw, Ryobi Artica 2000 i 0,16, na początku było tylko bzzzzzzzzzzzzz i odjazd na kilkadziesiąt metrów, hamulec płonął, ale było miejsce, więc troche za nim połaziłem, fajna przygoda Dawid, wiedziałeś że pływają tam jesiotry? Ciekawy jestem jaką rybką był do momentu póki się nie pokazał i jak wielkie było Twoje zdziwienie(o ile było) Pozdrawiam,malcz Edytowane 29 Czerwca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Byłem do ostatniej chwili pewny że to wielki szczupak, tata miał tam takiego na 110/115cm ale spadl przy podbieraniu.Zdziwko lekkie było, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Podczas wczorajszego kleniowania:) Odra a raczej tak ostra niżówka mnie zawodzi. Kleni mało i sporadyczne wyjścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Sandaczowy pstryk, prawie sandaczowy hol i niesandaczowa fotka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 O rany, może i przyłów ale nie zmienia to faktu że kawał rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Lechon wielki,na pewno się "stawiał":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Taki oto przyłów dziś mi sie trafił. Ślicznotka mierzyła 129cm ) 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) ciężko "to"ł py ge nazwać slicznotką Edytowane 4 Lipca 2015 przez adamekkp 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Taki oto przyłów dziś mi sie trafił. Ślicznotka mierzyła 129cm )napiszesz coś wiecej ? wygląda jak kosmita gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Więcej?? to proszę )Pływałem dzisiaj z kolegą za sumem, trollowaliśmy od 4 rano, a ok godz 7 zaczępiła sie ta Pani:)) Nie wiem jak to się stało ale uderzenie było iście sumowe, do tego tak potężne że myslałem że z łódki wyskocze. Gwizd kołowrotka nie miał końca heheh.Sprzętowo : Phenix Karabela PSW 790ML, Abu C4 6601, plecionka dragona 0,20 (ta kolorowa - morska), siadła na czaplę Tomka Miernika. Sam hol mimo że być dość dynamiczny trwał krótko bo ok 10 minut.Po krótkiej sesji ryba wróciła do wody i rośnie dalej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Taki oto przyłów dziś mi sie trafił. Ślicznotka mierzyła 129cm ) Nie liczy sie, nie ma minimum forumowego A tak serio to kolos sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ciężko "to"ł py ge nazwać slicznotką Każda ryba jest śliczna na swój sposób, ale tołpyga rzeczywiście wygląda jak jakiś stwór z głębin.Wędkarz, który nigdy nie widział tej "brzudulki" mógłby się z leeka zdziwić, coż to za potwóra wyholował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 c.d. smużkowych " smakoszy " zresztą zaczynam je łowic regularnie na tą przynętę i zaczynam sie zastanawiać czy dalej traktować je jako przyłów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Bolek to standard Ostatnio przeróżne wabiki miały gdzieś, a Brombę jeden zassał po same migdałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Czerwcowy przyłów z Dunajca. Nieźle woziła na lekkim zestawie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 @Elton, piękną, grubaśną świnkę trafiłeś ,mierzona? napisz coś więcej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi