Miro 85 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ale świnia, wyglada na grubo ponad 5 dych. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Nie mierzona, szybka fota i chcialem się cofnąć by przytrzymać ja w prądzie. Ledwie zrobiłem dwa kroki i wyskoczyła sama do wody i dała nura w głęboką rynnę. Niesamowicie waleczna i wytrzymała. Zebrała małą nimfę w pierwszym podaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) ... Edytowane 16 Lipca 2015 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Plecionka streen sonic 10lbWobler gloog nike 10cmmiejsce warkocz glowkiCelem byly wieczorne sandacze Zaden gigant ale moj pierwszy nocny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Myślałem,że Norwegia już nie może mnie czymś nowym zaskoczyć,metrowe szczupaki,półmetrowe okonie,setki jeziorowych pstrągów.... Dostałem cynk z łososiowej rzeki o poławianych tam od czasu do czasu kleniach z gruntu i fajnych garbuskach trafianych w trolu ze środka. Zacząłem rozkminiać, że skoro z gruntu to może by tak zechlał coś z powierzchni .... efekt na smużoną mrówkę made in tomi101 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 oczywiście w okonie ze środka też się wstrzeliłem a jakże... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 a.jpgb.jpg Czerwcowy przyłów z Dunajca. Nieźle woziła na lekkim zestawie Ooo kawal swinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 A miał być sum, a pojawiła się Tołpyga 132cm.Najgorsze, że połamala mi ster w Miernikowej czapli. Najśmieszniejsze jest to że na ten wobler wyjechały już dwie Tołpygi w tym sezonie, a niestety żaden Sum ( 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 To juz tolpygi poluja na czaple , koniec swiata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 To i ja się pochwalę, a co:) Dzisiejsza "piękność" z Zalewu Zegrzyńskiego Równe 100 cm na Shad Rapa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dzisiejsze ,,wieprze'' przy kleniowaniu 50 i 52 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Gratuluje Radek, widzę, że czarny paproch poskutkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A mi taka rybka na paprocha w opadzie wzięła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Myślałem,że Norwegia już nie może mnie czymś nowym zaskoczyć,metrowe szczupaki,półmetrowe okonie,setki jeziorowych pstrągów.... Dostałem cynk z łososiowej rzeki o poławianych tam od czasu do czasu kleniach z gruntu i fajnych garbuskach trafianych w trolu ze środka. Zacząłem rozkminiać, że skoro z gruntu to może by tak zechlał coś z powierzchni .... efekt na smużoną mrówkę made in tomi101 2015-07-13-529.jpg 2015-07-13-530.jpg Matchówką na fiordach, tego jeszcze nie grali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Powiedzmy, że matchówka ,3,6 metra długości , teleskopowa do 80 gram wyrzutu karpiówka Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A mi taka rybka na paprocha w opadzie wzięła babka.JPGTo prawdopodobnie babka szczupła (rzeczna) Neogobius fluviatilis, jedna z kilku gatunków przybyłych zza wschodu babek. Możesz się podzielić lokalizacja połowu? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Mazury, kanał łączący Seksty z jez. Roś .Do jakiś dwóch lat zdarza się jako przyłów tym co łowią na spławik i rzadziej na spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzisiejszy wyjazd zaowocował około 30-stoma sztukami jaziola w przedziale 35-45 cm i jednym przyłowem w postaci świniaka, taka 50-siąteczka. Ogólnie wypad udany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opisze dzisiejsze wedkowanieOkoło 16 wybrałem sie nad Wisłe aby nie siedzieć w domu ,po drodze zakupiłem dwa jasne zupeły relaxNad wodą pierwsze rzuty dają klenika 30-35 cm jest fajnieNastepne 2,5 godzinki nic, potem 3 sandaczyki 40 cmWracam rzut pod prąd , szybkie ściaganie łup branie boleniowe ale przy braniu z prawie z powierzchni gość się zdradziłOgon suma nie zapowiadał nic dobregoSprzet solidny Batson może dotykany przez Mistrza Matuszewskiego do 14 g , pleciuga 0,8 w nano technologii polecana przez najznamietniejszych serferów JB , wobler 3,5 cm z kotwicami VMC , hamulec gra Jadę z gościem ,choć mały ciałem może z 100-110 cm ,zasraniec ma mnie , pompa , pompa tak z 5 minut kij wygiety kręgosłup mało nie pęknie , i widzę go , zrobię mu zdięcie bo chyba jest lepszy , druga ,trzecia pomka i dotykam gościa ......Zdenerwował się zostawił rozprostowane kotwice łajzaA niech mu na zdrowie , dobrze że w pysku mu nic nie zostało 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem, gdyż nie jest to mój przyłów, ale jako ciekawostkę wkleję link, gdzie sum został złowiony jako przyłów na woblerka "żuka" czyli typowo kleniowo-jaziowego link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Dzisiejsze ,,wieprze'' przy kleniowaniu 50 i 52 Piekne swiniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Miał być jaź a jest, co jest Ale na Super Troutcie chodził przepięknie Przywalił w obrotóweczkę Martin 00 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Miał być jaź a jest, co jest Ale na Super Troutcie chodził przepięknie Przywalił w obrotóweczkę Martin 002014_0214_072657_002.JPGZłota łopatka, cha Ty już pewnie do domu nie będziesz wracał, nie wspomnę o pracy co tam norweskie dorsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Miał być jaź a jest, co jest Ale na Super Troutcie chodził przepięknie Przywalił w obrotóweczkę Martin 002014_0214_072657_002.JPGSię zdało że Ci tą wykałaczkę połamie... Bardziej spodziewałbym sie w tym miejscu brzany niż latawca,cóż u nas chyba wszystkie przelewy opanowane przez nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Miły przyłów przy pstrągach. Choć może to nie przyłów....To jest moje ulbione miejsce jeśli chodzi o głowtkę i dosłowanie w momencie rzucaniapomyślałem sobie, że po bardzo udanym pstrągowym dniu przydała by się jeszcze głowatka . Fotki na brzegu nie oddająjej pięknych kolorów. Dopiero pod wodą widać - była prawie czerwona. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi