Przemsol Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 przy okoniowaniu..... wielkie bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wieczorek przy jaziowaniu, standardowe widoki, przelew-masa leszczy i miedzy nimi jaśki. Jazie nie reagowały na nic, za to leszcze do obrotówek i paprochów startowały nie raz po wpadnieciu przynęty do wody. Jedynie woblery ich kpl nie interesowały.Woda płytka,ryby widac jak na dłoni do tego stopnia że bez problemu można rozpoznac gatunki, dochodziło do tego ze jak leszcz gonił za przyneta to przyspieszałem zeby czasem sie nie zapiał i nie spłoszył mi jaśków, Niestety jaska dziś nie złapałem Ale za to jeden leszcz był konkretny, miarka na szybko pokazała +- 7dych ,to moje PB na UL. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kawal leszcza Na jakie obrotowki je lowisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nr 1 wirek,i effezett mam tylko 2 szt, z obu zdrapana naklejka, byle szybko sie kręciła i dało sie ją utrzymać w mocnym nurcie. Skończyły mi sie wobki na które regularnie łowiłem latawce, to rzucam tym co mam.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dziś taki fajny przyłów, miał być kleń .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Z uwagi na dolny otwór gębowy to jest wyczyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 W końcu i mnie trafił się godny przyłów.. i ktoś, kto godną fotkę potrafił zrobić. Zgodnie z nowymi zasadami - złowiona w Parku Saskim, łaziłem za tą rybką od paru sezonów.. ale jak już uderzyła, wszystko poszło sprawnie - krótki hol, szybka sesja.. ale C&R nie planuję 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Gratuluję pięknego Połowu, oby Wam się w życiu, niczym linka na najlepszym z kołowrotków, układało. Edytowane 1 Września 2015 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Olaf, wszystkiego dobrego! Piękny opis! O to właśnie chodzi ... tylko z tą deklaracją C&R ... nie po linii - ha ha ha ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Gratuluję połowu, na co wzięła ? Edytowane 1 Września 2015 przez doktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Widać na zdjęciu że Ty jesteś zadowolony. Świeżo poślubiona ma minkę z cyklu :" czy On czasami nie za często planuję wędkować? No to zobaczymy, dam mu tydzień a później wyjasnie zasady" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Coś w tym jest ale mimo wszystko Olo życzę co by była zwolenniczką C&R i wypuszczała Cie na ryby U mnie to narazie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Gratuluję połowu, na co wzięła ? tej informacji nie zdradzę Widać na zdjęciu że Ty jesteś zadowolony. Świeżo poślubiona ma minkę z cyklu :" czy On czasami nie za często planuję wędkować? No to zobaczymy, dam mu tydzień a później wyjasnie zasady" Żyje ze mną 6 lat, więc już się raczej pogodzila z tym, że prawie co drugi poranek lub wieczór spędza beze mnie Dziękuję Wszystkim za gratulacje.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Żyje ze mną 6 lat, To wszystko wyjaśnia, gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 a gdzie wymiary i foto z miarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) . Edytowane 3 Września 2015 przez Tomek O 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) W końcu i mnie trafił się godny przyłów.. i ktoś, kto godną fotkę potrafił zrobić. Zgodnie z nowymi zasadami - złowiona w Parku Saskim, łaziłem za tą rybką od paru sezonów.. ale jak już uderzyła, wszystko poszło sprawnie - krótki hol, szybka sesja.. ale C&R nie planuję Eee no panie pogratulować Pięknej Zdobyczy, która na dodatek zgodziła się na taką sesję .Jakiego sprzętu użyłeś żeby skusić taki Okaz . Edytowane 1 Września 2015 przez grzegorzyk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Klasyczny "boleniowy" kijek do 14g, 260 cm, nanofil, guma bezogonkowa Keitech. Ciężarek 8g. Przynęta prowadzona szybko, po zauważeniu bolka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mi przy lipieniach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Niedzielny przyłów przy odrzańskich klenio-boleniach. Przetargał mnie po kamieniach jakieś 250m. Walka trwała ok.35 minut, podebrałem go dopiero za trzecim podejściem. Troszkę ekwilibrystyki przy tym było, niestety tym razem byłem sam bez mojego odwiecznego kompana Maximusa. Miara tak na szybko pokazała ok. 135cm A to szczęśliwy,skuteczny wobek sumowy Sprzęt: Talon VI+ MLXF 10'0" 10lb do 14g żyłeczka 0,18 Sumek oczywiście powrócił do wody. Po wszystkim jak wracałem do auta żeby chwilę odpocząć mijam miejscowego któremu w trakcie holu przejechałem sumkiem po łowisku,chwilę rozmawialiśmy a on się rozgląda i pyta: a gdzie ryba?Ja że wypuściłemA on: to ja bym Panu piwa dał i jeszcze zapłacił, żona by mnie ozłociła za taką górę mięsa...A ja mu na to: piwo mam w lodówce, a pieniądze jakieś jeszcze na koncie zostały.Jego mina: BEZCENNA 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mariusz gratki super wobek na sumka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Widać od razu porządne wykonanie woblerka że dał radę z taki przyłowem.Na takim zestawiku były emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 61cm leszczu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 61cm leszczu Na co pyknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Na hektora 4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi