PGr1 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Przyłów przy kleniowaniu Nie zmierzyłem, ale pewnie mój największy na spinning, możliwe że za dawnych lat nawet na rosówkę większe sie nie przyławiały... edycja: Krąpik złowiony w Odrze na swojaka, "oczko". Klatkę wcześniej miałem mniejszego... Edytowane 8 Września 2015 przez *Hektor* 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Przyłów przy kleniowaniu Nie zmierzyłem, ale pewnie mój największy na spinning, możliwe że za dawnych lat nawet na rosówkę sie nie przyławiały większe...Złapany na Warcie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 A mi się wczoraj taki cudny , zielono-złoty prosiaczek trafił przy okoniowaniu . Właściwie to pani prosiaczkowa - całe 40 cm szczęścia . Okonki brały tak jak lubię , w toni . Zaraz po wpadnięciu gumki do wody agresywne jigowanie z krótkimi przerwami na opad . Po zejściu do dna łagodniejsze granie przynętą . Rybka wzięła na twardym zejściu do korytka , na wolnym opadzie . Branie wyrażne acz subtelne . Jazda ostra - przez pierwsze sekundy cieszyłem się grubym okoniem . Gumka typowo linowa - 2" ES w kolorze tajemnym na 3 gramach . Głebokość w korycie przy tym stanie wody potężna , jakieś 2 m . Różne nietypowe przyłowy już mi się zdarzały , ale lina nie pamiętam . Dlatego cieszy bardzo , bo to piękne stworzenie . Tylko ruchliwe jakoś nad wyraz , śliskie i śluzu pełne , co widać zresztą na obiektywie ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 z opadu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Piękny przyłów , chyba stawiał opór podczas holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 wyjechał rozłożony , wymyty myjką ciśnieniową będzie służył koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jakiś grunciarz przywiązał chyba do tego zestaw i poszedł z rybą , bo to przecież Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Zaległy przyłów na kiełżyka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ten parasol to może nie "złowiony" w Nieliszu ? Na wiosnę wiatr porwał mi tam taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Kolego Kosa nie nie w Nieliszu, ale mam przynętę na, którą gryza takowe płaszczki Edytowane 5 Września 2015 przez mlynek1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 z opadu Znaczy był przyczajony przy dnie i podskoczył, parasole często tak robią . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Złapany na Warcie??Z Oderki krąp Krzysztofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Smakosz mokrych much tylko czekać aż będą do suchej wychodzić pozdro 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Edytowane 9 Września 2015 przez ryba7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ten drugi z dubletu pasiasty kolega? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Tak, posmakował mu Red Tag. A tu miał być wielki kleń, "niestety" okazał się boleniem Edytowane 10 Września 2015 przez ryba7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Zdywersyfikowany dublet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) U mnie dzisiaj same przyłowy przy boleniowaniu....a jeden to bardziej "przylot"... 1. krótki szczupask2. leszcz za kapotę, taki pod 60cm3. nietoperz trafiony Gloogiem Nike ....biedny był, parskał, sapał, trząsł się....ale chyba ostatecznie doszedł do siebie bo przyczepił się do góry nogami do głazu... Pozdrawiam,malcz Edytowane 10 Września 2015 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wiesz malcz, złowiłem w swoim życiu kaczkę i węża ale nietoperek to już coś! To chyba medalowa sztuka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 hehe ja kaczkę też miałem, ale przy łowieniu na kukurydzę - normalnie z haczykiem w dziobie. Nie wiedziałem, że mają takie ząbki szpileczki w tych dziobach...co do nietoperka, to maluszek był...swoją drogą ciekawe czy naprawdę go trafiłem czy myślał że to papu i zaatakował wobka.... ...zdarzają się dość często również mewy....a ja "boję się" przyłowu z bobra...ale chyba ciężko byłoby wyholować takie cielsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No mój kaczor też na kukurydze ;D pierwsza połowa długiego holu odbyła się pod wodą, dobra jazda była. Bobra też wolałbym omijać szerokim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ja również trafiłem kaczkę, biedna wpieła się pod skrzydło w momencie rzutu wzdłuż główki poderwała się do lotu i wpadła na gumisia. Nietoperka również ostatnio trafiłem wobkiem, wpadł do wody i biedak musiał przepłynąć z 30m do brzegu po czym odpoczywał na kamyku, ale cały i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Gratuluję Malcz!! Szwagier kiedyś bobra podhaczył jak ten wypływał z żeremia. Przez pierwszą chwilę był olbrzymim szczupakiem Całe szczęście że sam się odhaczył bo w innym wypadku to cholera wie co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Gratuluję Malcz!! Szwagier kiedyś bobra podhaczył jak ten wypływał z żeremia. Przez pierwszą chwilę był olbrzymim szczupakiem Całe szczęście że sam się odhaczył bo w innym wypadku to cholera wie co robić...Jak to co? http://orlik86.pl/potrawy-z-bobra/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Gratulacje.Z wymiarów to na moje oko jest zacne C A mina norma jak mimo takiej zdobyczy dalej Kolega poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi