Skocz do zawartości

Przyłowy 2014_2015

chojny83

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Zębaty przyłów podczas dzisiejszego szukania pasiaczków . Taki forumowy stykowiec . Dał czadu na 6lb Graphiteleaderze . Pstryknął subtelnie na dużym wietrze w ES na 3 gr . Miny brzegowych żywczarzy podczas wypuszczania zbója ... bezcenne  :D !

1443294864dsc03447.jpg
A potem przyszła dziwna chmura i po braniach ...
1443294956dsc03450.jpg

• Like 7

Zębaty przyłów podczas dzisiejszego szukania pasiaczków . Taki forumowy stykowiec . Dał czadu na 6lb Graphiteleaderze . Pstryknął subtelnie na dużym wietrze w ES na 3 gr . Miny brzegowych żywczarzy podczas wypuszczania zbója ... bezcenne  :D !

A potem przyszła dziwna chmura i po braniach ...

To drugie zdjęcie super ! gratulacje przyłowu :)

Nie cytujemy zdjęć

Edytowane przez milupa

Spiningując dzisiaj rano nad jeziorem po zarzuceniu błystki wahadłowej poczułem branie,zaciąłem wędka wygieła się mocno, pomyślałem duży szczupak.Po chwili pojawiła sie ryba, jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem dużego karpia zaciętego całą kotwica w pysku.Zdarzało mi się już łowić karpie na ripery ale na duży błysk wachadłowy to pierwszy raz, postanowiłem to udokumętowac na zdjęciu dla niedowiarków.Zmierzyłem karpia miał równe 80 cm przechodzaca obok pani zrobiła mi zdjęcie i ryba szybko wróciła do wody.

post-59526-0-53146600-1443866593_thumb.jpg

post-59526-0-27414600-1443866959_thumb.jpg

• Like 13

Może Kolega ma rację ,nie mam za wielkiego doświadczenia z łowiskami komercyjnymi (kilka wypadów ) :). Nie mniej jednak ustawiałem się na amura i karpia więc mogę go zakwalifikować jako przyłów ? :D

Edytowane przez kolo575

Kilka ładnych lat wstecz, kiedy poświęcałem bardzo wiele czasu na karpie, miałem przyłów szczupaka na kulki o smaku wanilii, nie była to komercja, tylko pobliski zalew. A więc wniosek nasuwa się sam, że jeśli ryba zaczyna żerować, bierze na wszystko...

• Like 1