mako150 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Przyłów podczas brzanowania . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) "Przyłów podczas brzanowania ." Chciałbym mieć przyłów brzany podczas sumowania. Te dwa gatunki ryb to trudny gatunek ryb dla spinningisty tym bardziej, że nie idą w parze. Gratulacje! Edytowane 13 Września 2015 przez Pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Zębaty przyłów podczas dzisiejszego szukania pasiaczków . Taki forumowy stykowiec . Dał czadu na 6lb Graphiteleaderze . Pstryknął subtelnie na dużym wietrze w ES na 3 gr . Miny brzegowych żywczarzy podczas wypuszczania zbója ... bezcenne !A potem przyszła dziwna chmura i po braniach ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Pięknie oddałeś atmosferę tego połowu. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottsego Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Zębaty przyłów podczas dzisiejszego szukania pasiaczków . Taki forumowy stykowiec . Dał czadu na 6lb Graphiteleaderze . Pstryknął subtelnie na dużym wietrze w ES na 3 gr . Miny brzegowych żywczarzy podczas wypuszczania zbója ... bezcenne ! A potem przyszła dziwna chmura i po braniach ... To drugie zdjęcie super ! gratulacje przyłowu Nie cytujemy zdjęć Edytowane 29 Września 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Mój dzisiejszy przyłów z Odry. Oczywiście cała i zdrowa trafiła do mojego pudełka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) A ja dzisiaj spotkałem nad wodą takiego koleszkę Ostatecznie nie dał się złapać Edytowane 29 Września 2015 przez fish28 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dobry przyłów @Woytec, co to za wobler na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam ładne rybki i to jest właśnie niesamowite że nastawiając się specjalnie na przyławiane ryby nic zero brań a tu takie niespodzianki .Gratuluję rybek .pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 @Dawidoss, to jest pływający Bonito Krąp. W ramach przyłowów trafiła mi się też ostatnio taka klucha, 50-ka, na szczupakowy zestaw z obrotówką nr 4 i stalowym przyponem. Zdjęcie @Kwinto. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dzięki za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Spiningując dzisiaj rano nad jeziorem po zarzuceniu błystki wahadłowej poczułem branie,zaciąłem wędka wygieła się mocno, pomyślałem duży szczupak.Po chwili pojawiła sie ryba, jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem dużego karpia zaciętego całą kotwica w pysku.Zdarzało mi się już łowić karpie na ripery ale na duży błysk wachadłowy to pierwszy raz, postanowiłem to udokumętowac na zdjęciu dla niedowiarków.Zmierzyłem karpia miał równe 80 cm przechodzaca obok pani zrobiła mi zdjęcie i ryba szybko wróciła do wody. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Mój tegoroczny przyłów, Leszcz 60cm złowiony za pysk na 7cm dorado stick podczas obławiania napływu wiślanej ostrogi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dzisiejszy przyłów podczas karpiowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dzisiejszy przyłów podczas karpiowania 123.jpgŁowisz karpie na spining? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Oczywiście że nie , wiem że to forum spiningowe ale chciałem sie pochwalić (chodź wielkością nie powala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jaki to przyłów w tym komercyjnym akwarium ,pływają tam zapewne także amury ,one też stanowiły by przyłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Hmmm dla mnie jesiotr na kukurydzę to przyłów , czy to w akwarium czy w rzece Edytowane 11 Października 2015 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jesiotr na kukurydzę to nie przyłów, to norma w wędkarstwie karpiowym na komercjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Może Kolega ma rację ,nie mam za wielkiego doświadczenia z łowiskami komercyjnymi (kilka wypadów ) . Nie mniej jednak ustawiałem się na amura i karpia więc mogę go zakwalifikować jako przyłów ? Edytowane 11 Października 2015 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zostańmy przy założeniu że jest to forum poświęcone dla łowiących na przynęty sztuczne. Karpiowe zasiadki mają już swoje miejsce w sieci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Kilka ładnych lat wstecz, kiedy poświęcałem bardzo wiele czasu na karpie, miałem przyłów szczupaka na kulki o smaku wanilii, nie była to komercja, tylko pobliski zalew. A więc wniosek nasuwa się sam, że jeśli ryba zaczyna żerować, bierze na wszystko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Taaaaa........jeżeli tak to po co tyle przynęt w pudełkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Taaaaa........jeżeli tak to po co tyle przynęt w pudełkach? Po to by trafic z kolorem lub rodzajem przynety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Zamiast klenia. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi