coma Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzisiaj na zestaw UL niestety tylko dwa przyłowy w postaci latawców. Pierwszy ~57cm wziął agresywną płetwą grzbietową, drugi ~60 cm nie był gorszy i zaczepił się płetwą ogonową... Oba szybko doszły do siebie i pływają sobie dalej, czemu tylko mnie miałyby wkurzać? No i MajorCraft kolejny raz sprawdził się w trudnych warunkach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Co to za niebieska pchełka na zaczepie przynet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Co to za niebieska pchełka na zaczepie przynet? A to ie taki zaczep do przynet? Gdzies cos takiego widzialem, nawet tutaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Fuji kepper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Tak jak Mirko napisał Te modele nie mają własnego uchwytu na przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Miał być szczupak na jednym z okołokrakowskich dołków: Już ze trzy lata nie widziałem brzyduli z bliska.Sprzętowo - mój uniwersał: SG Tytanium Spinning do 32g, Arktica 4000, plecionka Berkleya 0,21. W ostatnim czasie to już drugi totalny test tego zestawu. Po tym jak na wiosnę kijek trachnął w cztery części to miałem pewne obawy. Ale po wymianie górnego elementu na nowy jest ok. Zakrztusiła się małym kanibalem SG. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Daje do myślenia nowoczesne zastosowanie kurtki :lol: Brawo fajnie popłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Daje do myślenia nowoczesne zastosowanie kurtki :lol: Brawo fajnie popłynęła E tam. Nie pierwszy raz w ten sposób się kurtka przydała i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie taka potrzeba.I właśnie o to chodzi, żeby sobie żwawo odpłynęła. A kurtka już wyprana i schnie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Brawo i szacun za pomysł na kurtkę E tam. Nie pierwszy raz w ten sposób się kurtka przydała i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie taka potrzeba.I właśnie o to chodzi, żeby sobie żwawo odpłynęła. A kurtka już wyprana i schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ale wielka bestia Gratulacje. Urodę tołpygi w świecie ryb można porównać do urody multipli w świecie samochodów 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Brawo. "Piekna" niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tylko niemow Tadek ze ten podbierak Ci sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Tylko niemow Tadek ze ten podbierak Ci sie przydałA właśnie, że bardzo się przydał. Zagarnąłem nim łeb i jeszcze trochę i było czym ją przytrzymać. Poza tym on wcale nie jest taki mały (największy Dragon).A było co zagarniać Edytowane 14 Listopada 2015 przez tadekb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ale wielki brzydal,jak długo trwał hol? oczywiście chodzi o rybę Edytowane 14 Listopada 2015 przez rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Pewnie minimum z 15 minut. Nie wiem dokładnie. W sumie to mnie zaskoczyła swoją żwawością i wytrzymałością. Woda niby już zimna, ale pewnie nadrabiała masą.Co do urody tołpyg. Na pewno jest specyficzna, ale w sumie to naprawdę ładna ryba. To nie pierwsza duża tołpa, jaką miałem w rękach i największe wrażenie przy tych gabarytach robią jej oczy. Ogromne, ciemne. Mnie zawsze kojarzyły się z oczami cielęcia No cóż, na wsi się wychowałem to i nie jedne cielęce oczy widziałem Jak będziecie mieli kiedyś okazję, to się tym oczom przyglądnijcie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przyłów Taty przy trociowaniu. Pięknie ubarwiona, ślina ryba.Pozdrawiam 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Miał być szczupak na jednym z okołokrakowskich dołków: Już ze trzy lata nie widziałem brzyduli z bliska.Sprzętowo - mój uniwersał: SG Tytanium Spinning do 32g, Arktica 4000, plecionka Berkleya 0,21. W ostatnim czasie to już drugi totalny test tego zestawu. Po tym jak na wiosnę kijek trachnął w cztery części to miałem pewne obawy. Ale po wymianie górnego elementu na nowy jest ok. Zakrztusiła się małym kanibalem SG.Zmierzyleś olbrzyma ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Taki leszcz 62 cm trafił mi się dzisiaj w deszczowy dzień podczas spinningowania na rzece Wiśle. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Gratulacje! Guma? A działo się coś jeszcze oprócz tego leszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Taki leszcz 62 cm trafił mi się dzisiaj w deszczowy dzień podczas spinningowania na rzece Wiśle. Na jaka przynete i jak prowadzona, jesli mozna wiedziec? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Taki leszcz 62 cm trafił mi się dzisiaj w deszczowy dzień podczas spinningowania na rzece Wiśle.Zapięty za pysk,czy podhaczony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Parę moich tegorocznych przyłowów:Drapieżne krąpie zbierające z powierzchni A tu coś z jeziora. Żeby było śmieszniej, to kolega w ten sam dzień, kilka godzin wcześniej, w innym miejscu wyjął menażkę. Kotła nadal szukamy... Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Sylwek1981 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Kocioł na blaszkę nie weżmie, lubi na ciężko z opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie chcę psuć wątku z lipieniami. Przy jaziowaniu Generalnie można je łowić regularnie. Ostatnio 5 sztuk pod rząd. Niestety nic pod 50 cm nie siada 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Podczas kleniowania trafiła sie świnka na spina 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi