Miro 85 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 . Coś ta płetwa grzbietowa pocharatana jak na agresywne branie. Daruj sobie takie komentarze, uwierz ze ryby mamy tu w gorszym stanie, niż taka uszkodzona płetwa ,równie dobrze mógłbym Ci powiedzieć ze idealnie,az nienaturalnie ten groszek wsadzony w pysk do fotki... Przy szczupakowaniu/sandaczowaniu podczepiało sie sporo wieksze leszki niż ten szesdziesiatak+ to można by sie chwalic na siłe... a trafiały sie ryby pod 80cm Mnie osobiscie na paproszka/woblerka nie udało sie złowić wiekszego w tym roku jak 68cm, a taka ryba na naszej rzece uważana jest raczej za wiekszego średniaka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pysk czyściutki jak pupcia niemowlecia i na "dużą przynęte" wziął agresywnie. Pogrążasz się. Na pysku jest śnieg. Na całej rybie jest śnieg tylko na płetwie grzbietowej czysto i czerwono. Jakby mnie ktoś zaczepił za grzebiet to też bym agresywnie się zachował. Może bym i odpuścił i nie zaczynał tematu lecz w bajki o agresywnie bioracych leszczach w zimie to ja nie wierzę a zdarzyło mi się pare sztuk prawidłowo złowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mysle że dalsza dyskusja nie ma sensu, ja wiem swoje Ty wiesz swoje, agresywne brania miałem na mysli normalne przygiecie jaziowego kija bez podskubywania, i nigdzie nie napisałem o agresywnym holu,te akurat dupy nie urywały.. Wkleiłem rybe tylko po to bo byłem ciekawy tej wysypki i Widzisz ja mam grubo ponad setke leszczy wyciagnietych prawidłowo w tym roku i jakoś mnie to nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pysk czyściutki jak pupcia niemowlecia i na "dużą przynęte" wziął agresywnie. Pogrążasz się. Na pysku jest śnieg. Na całej rybie jest śnieg tylko na płetwie grzbietowej czysto i czerwono. Jakby mnie ktoś zaczepił za grzebiet to też bym agresywnie się zachował. Może bym i odpuścił i nie zaczynał tematu lecz w bajki o agresywnie bioracych leszczach w zimie to ja nie wierzę a zdarzyło mi się pare sztuk prawidłowo złowić.Ogarnij się. Łowisz ryby nie od dziś więc nie raz musiały Cię zadziwić. Mnie ostatnio zadziwiły na moim stawie. Ja na zero a łowiłem na paprochy a kolega jechał na grubo i na 4 MOCNE brania wyjął 3 karpie zapięte za pysk. Zdarzyło się coś takiego pierwszy raz. Nie był bym aż tak pochopny w posądach ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) w bajki o agresywnie bioracych leszczach w zimie to ja nie wierzę a zdarzyło mi się pare sztuk prawidłowo złowić. Widać za krótko łowisz albo d...a z ciebie nie wędkarz, zapewne jesienią i zimą tylko za drapieżnikiem ganiasz bo o łowieniu białorybu zimą brak pojęcia. Nic nadzwyczajnego w tym leszczu nie widać poza tym że jak na grudniowy przłów to ładna sztuka. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Luccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 bo o łowieniu białorybu zimą brak pojęcia.Nie chce się wtrącać ale to naprawde mnie ubawiło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dajcie spokoj już, nie ma o co robić burzy, Kuba miał prawo wyrazić swoje zdanie, ja swoje, nie ma co sie spinac o latawca a tym bardziej obrażać kogos, nastepnym raze wezne kamerke i nagram od brania do lądowania na brzegu i rozwieje wątpliwosci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ...bo o łowieniu białorybu zimą brak pojęcia. Nic nadzwyczajnego w tym leszczu nie widać poza tym że jak na grudniowy przłów to ładna sztukBrak pojęcia chłopaku zaserwowałeś pisząc taką bzdurę,bo kto jak kto,ale Kuba o łowieniu białorybu zimą na spinna ma pojęcie jak niewielu na tym forum...Ps.Forecastowi nie chodziło o to czy ryba jest zwyczajna czy niezwyczajna ale raczej o ewentualny "sposób" jej złowienia,gdybyś to zrozumiał to nie walił byś takich baboli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kto jak kto ale Forecast o bialorybie na spina wie raczej sporo wiec odpuscie te uszczypliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kiedyś w zimie złowiłem takiego rybiego wojownika po spotkaniu z wydrą, jiga miał w pysku .Dajcie na luz nowy sezon tuz, tuż . Pozdrawiam Serdecznie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 mocna sztuka jak z wydrą sobie poradziła to sobie będzie radził w tym ciężkim życiu ryby pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ten zakrwawiony pysk.... To on tą wydrę zagryzł ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ten zakrwawiony pysk.... To on tą wydrę zagryzł ? uśmiałem się do łez , dobre dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) A mi sie przytrafił przyłów 2015. Elegancko za pyszczek na sam początek otwarcia sezonu trociowego.. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez krystiano1981r 7. Nie publikujemy zdjęć ryb złowionych w okresie ochronnym obowiązującym w miejscu połowu danej ryby lub naruszających regulamin danego łowiska. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Śliczny marmurek ale skoro trafił się w 2015 roku... To bardziej pasowałoby otworzyć taką fotka wątek,, przyłowy 2015,, :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Miętus ma okres ochronny tak ,że raczej wątku nie otworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Miętus ma okres ochronny tak ,że raczej wątku nie otworzy.I dlatego idealnie wpisuje się w definicję przyłowu. To nie "rekordy na plan" a PRZYŁOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Miętus ma okres ochronny tak ,że raczej wątku nie otworzy.Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 I dlatego idealnie wpisuje się w definicję przyłowu. To nie "rekordy na plan" a PRZYŁOWY.7. Nie publikujemy zdjęć ryb złowionych w okresie ochronnym obowiązującym w miejscu połowu danej ryby lub naruszających regulamin danego łowiska. Interpretacja do pkt 7: W przypadku ryb złowionych na wodach śródlądowych w Polsce, okres ochronny oznacza okres ochronny dla danego gatunku zgodny z brzmieniem RAPR obowiązującym w dacie publikacji zdjęcia lub okres ochronny zgodny ze warunkami wydanego zezwolenia na połów ryb na danej wodzie.Zasada dotyczy wszelkich zdjęć publikowanych na portalu, również w wątku Przyłowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) ..i co teraz?.. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ..i co teraz?..I to teraz że fotka zaraz pójdzie do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 I to teraz że fotka zaraz pójdzie do koszaI kara w wysokości trzech batów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 I kara w wysokości trzech batów.ponegocjujmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Jesli naruszylem regulamin prosze admina o wywalenie foty i nie bylo pieśni.. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jesli naruszylem regulamin prosze admina o wywalenie foty i nie bylo tematu..I to jest słuszna koncepcja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi