Dagon Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (...)Z końca tamtego roku, był czas że okonia ciężej było złapać od lesława. Wiesz, ja lubię sobie umilać przedwiośnie z odległościówką w dłoni. Leszczy łowię sporo, bo jest ich ciągle dużo w naszych wodach. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że największe lechole, to nie spławiczek, a spinning. Był taki rok, że dużych latawców miałem więcej na koncie niż jazi, czy kleni, na które się wtedy nastawiałem.Nigdy później już nie miałem takiego sezonu, chociaż co roku mam leszczowe przyłowy na małe woblery czy gumki.Nie liczę oczywiście ryb "za kapotę", żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ...Był taki rok, że dużych latawców miałem więcej na koncie niż jazi, czy kleni, na które się wtedy nastawiałem.Nigdy później już nie miałem takiego sezonu, chociaż co roku mam leszczowe przyłowy na małe woblery czy gumki.Nie liczę oczywiście ryb "za kapotę", żeby nie było. Darek, u mnie jest tak że jak leszcz wejdzie to ciężko wtedy inną rybę złapać, jedziemy za okoniem a tu leszek, leszek i ... następny leszek , jak jest okoń to prawie oklaski.Po czym po kilku dniach znikają i znowu spokojnie można łowić okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tak właśnie kiedyś miałem. Ile to ja rekordowych kleni holowałem, czy jazi, pierwsze wyłożenie na powierzchni i jęk zawodu - łopata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 mój wczorajszy leszczyk 66cm przy poszukiwaniu jazi na gumę znaną i lubianą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 mój wczorajszy leszczyk 66cm przy poszukiwaniu jazi na gumę znaną i lubianąZapewne przed oczami miałeś już rekordowego Jaśka:)Ładny latawiec! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ładny Lesiu, pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Też myslałem że okoń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Miał być kleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Miał być szczupak Edytowane 7 Maja 2015 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ja też spodziewałem się czegoś innego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Miął być szczupak xxl a tu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wszyscy łowią leszcze, mi się trafił taki jegomość na shakera 12 cm spod trzcinki 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Miał być pstrąg a ugryzła płocia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 I u mnie też taka agresywna , opadowa ... Przypaprała aż w łokciu poczułem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Lin jak marzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wczorajszy przyłów. Branie na 3,5 metra. Uderzył agresywnie 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Haha Twoja mina po takim przyłowie pewnie była bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dobre nawet w jakims tragicznym stanie nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Haha Twoja mina po takim przyłowie pewnie była bezcenna Razem z kumplem mieliśmy oczy jak 5 zł. Co lepsze być może już dziś zestaw wróci do prawowitego właściciela za przysłowiową flaszkę (udało się go znaleźć dzięki kontaktom w sklepach wędkarskich w okolicy). Po nitce do kłębka Stan zestawu naprawdę ok. Wędkę wyczyściłem i na pewno posłuży jeszcze długo. Kręcioł ma problem ze zbijaniem kabłąku. Na pewno sprężynka do wymiany. Mechanizm w środku wygląda ok po przesmarowaniu. Kręci ciut głośno i jest trochę obdarty z lakieru, ale w rękach sprawnego majstra do jakiejś gruntówki/spławika jeszcze się nada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Co to za komplecik wytargałeś?? Ps. Tkwimy nadal w 2014 roku Moderacja śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 No przyznać trzeba, że niecodzienny przyłów Zmieścił się w podbieraku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Brawo za postawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 hahaha ładnie, ale czemu nie wypuściłeś?? Przecież propagujemy wspólnie C&R :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Kij to Jaxon Digital 270 cm 10-30, kręcioł Daiwa Crossfire 2500. Jestem już w kontakcie z właścicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 o zgrozo...na pierwszym zdjęciu przyłów eksponowany w panierce... nie wypuszczony... zabrany do domu i zdekompletowany... na drugim zdjęciu otoczenie iście "dużopokojowe"...Ja się pytam gdzie jest moderator?! Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi