luk_80 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cm Aktualny rekord w długości ryby wg rankingu WŚ to: Leszcz 76cm więc jeżeli masz fotę z miarką i interesuje cię tego typu rywalizacja to zgłaszaj śmiało:) Złoty medal od 70cm: https://wedkarskiswiat.pl/media/pdf%20i%20prezentacje/Rekordy-Polski-WS-Normy-Medalowe.pdf Edytowane 18 Maja 2015 przez luk_80 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Aktualny rekord w długości ryby wg rankingu WŚ to: Leszcz 76cm więc jeżeli masz fotę z miarką i interesuje cię tego typu rywalizacja to zgłaszaj śmiało:) Złoty medal od 70cm: https://wedkarskiswiat.pl/media/pdf%20i%20prezentacje/Rekordy-Polski-WS-Normy-Medalowe.pdf Nie interesują mnie rekordy chyba że swoje PB które w leszczu byłoby parę cm większe ale ryba była podpięta.. Zdjęcia z miarką na takim terenie gdzie był złowiony leszcz to przykra sprawa dla ryby. Trzeba by ją położyć na dużych kamieniach porośniętych trawą... Edytowane 11 Maja 2015 przez sol321 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Okonek?Miał być okonek Edytowane 12 Maja 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Piękny Krzysztof...oczywiście ze Sverige? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Ta, chociaz dupy nie urywa.Takie tam...większy okonek Edytowane 12 Maja 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A to na pewno...ale i tak Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzisiaj trafił się karpik 73cm. Ryba zdrowa i bardzo silna, pomimo mocno dokręconego hamulca jak na taki zestaw hol około 13-15 minut Elitka 66ulf + tpc2000s mg z plećką 0,08. Dziabnął crazyfisha na 2 g główce.Za niedługo może mi się uda wrzucić filmik z holu. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Mateusz, łowisz od czasu do czasu jakieś drapieżniki? Świetne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Mateusz, łowisz od czasu do czasu jakieś drapieżniki? Świetne ryby! DziękiDrapieżniki łowię, ale dla mnie sezon na nie zaczyna się od czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dziś taki latawiec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ma czoło, jakby przez przypadek załadował z dyńki sumowi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cmPiękna łopata. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Mój dzisiejszy przyłów na paproszka, wędka stc elite do 5g + plecionka daiwa tournament 0,8. Mierzył 78cmpatelnia niesamowita gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 rzadko się już spotyka takie ryby, ważne że pływa dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxpert smużakowy był jeszcze jeden WIĘKSZY !!!!!!! ale zwiał przed fotką 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Z tym lechem to chyba żartujesz?!Takie jeszcze u nas pływają?Z dziesięć lat temu to gdzieś tam widziałem takiego "mutanta"Szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) trafił się taki rozbójnik na Bonito przy połowach klenia Edytowane 17 Maja 2015 przez c1eśla 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Łukasz ładne zdjęcie oraz fajny młodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Dziś polowałem na latawce, 3 szt wyjęte ale same maluchy do 50cm, najmniejszy z nich którego udało mi sie sfilmować od poczatku do końca. W tygodniu spróbuje sie dobrac do konkretów,ale te dziś stały daleko i byly po za moim zasiegiem przynetowym. Swoją droga, ryby ustawiły sie ponizej tarliska jakies 500m, w miejscu gdzie nie ma zadnego dojazdu do wody na ich szczescie. Widac je z daleka, i mam nadzieje ze zaden grunciarz nie pofatyguje sie na spacer... Dla niecierpliwych od 4 min Edytowane 17 Maja 2015 przez Miro 85 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Cztery godziny stania w deszczu zaowocowało jednym pięknym zebraniem Bromby 33mm.Gejzer, nie zebranie!!!Myślę, może 6 z przodu...? Kręcił w bystrzu, trzymał się kurczowo dna.Pierwsze pokazanie się na powierzchni- jest big!!!Banan na mordzie.Drugie podejście pod powierzchnię wymazał mi ten uśmieszek... Antyseptykiem po zębach i z powrotem w swoje rewiry... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) taka mala szczupakowa niespodzianka:) pozdro editłowisko komercyjne nie obowiązują na nim przepisy PZWPrzepraszam jesli kogos urazilem Edytowane 19 Maja 2015 przez rokorok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Fajny miś, ale to chyba jednak mimo wszystko nie pora jeśli made in PL.... Edytowane 19 Maja 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ja się powstrzymałem bo wiedziałem że ktoś zwróci na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ja się powstrzymałem bo wiedziałem że ktoś zwróci na to uwagę To i tak długo, ponad 2 godziny nikt nie reagował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Wczorajszy przyłów przy kleniowaniu. SG MPP 8'3'' 3-16, R.Ecusima 2000, HM69 0,16 a na końcu jakiś balsak nieznanego mi producenta ;-) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi