Skocz do zawartości

Agrafki do Czeburaszek ?

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

no to jest dokładnie to samo co FR,choć ciupkę taniej, ale ja z tym Panem już nie handluję, mam dość przesyłek, w których 1/2 gum jest w innych kolorach co zamawiałem, bo akurat nie było , więc pozamienialiśmy (bez kontaktu) na takie co były, ale są "super skuteczne" i bedzie Pan zdowolooony :) dałem szansę dwa razy i więcej nie dam, zwłaszcza, że nie zamawiałem kilki czy kilkunastu sztuk

jak zamawiam 6-7 typów, każdy po 6-7 kolorów, często podobne (takie próbki) i przychodzi nie opisany misz-masz, to ja mam ślęczeć i próbować identyfikować, spakowałem i odesłałem, zwłaszcza, że to był drugi (po kolei taki przypadek) i jeszcze to stwierdzenie, typu, MY wiemy co będzie dla Pana dobre :)

jeszcze gdyby ilości się zgadzały, to jakoś może bym doszedł, co to jest, ale tak to d...

Edytowane przez bazyloss

dodam, że trzeciej szansy postanowiłem nie dawać po tym jak kumpel zamówił via mail, czekał dwa tygodnie, zadzwonił i pyta się co jest, na to Pan , że wysłane wczoraj, a kolega, ale przecież nie dawałem Panu adresu do wysyłki i nie płaciłem, bo Pan nie potwierdził dostępności :) :)

Edytowane przez bazyloss

dodam, że trzeciej szansy postanowiłem nie dawać po tym jak kumpel zamówił via mail, czekał dwa tygodnie, zadzwonił i pyta się co jest, na to Pan , że wysłane wczoraj, a kolega, ale przecież nie dawałem Panu adresu do wysyłki i nie płaciłem, bo Pan nie potwierdził dostępności :) :)

Dobre :lol:

podwójnie szkoda, bo pewnie wiele rzeczy kupowalibyśmy systematycznie

Jasne,bo gość ma ciekawy towar.Po rozmowach telefonicznych odnoszę wrażenie,że to tylko pracownik,który eufemistycznie rzecz ujmując, nie bardzo przykłada sie do powierzonych mu obowiązków.Znając życie szef ma kilka "biznesów" i nie jest w stanie dokładnie,na bieżąco monitorować poczynań tego "pracownika"...........a mogłoby być "tak pięknie" :D

to żadne usprawiedliwienie, jeśli pracownik notorycznie robiłby takie rzeczy, to już dawno nie powinien być pracownikiem, poza\ tym ja odsyłałem na jakiś adres prywatny, to już w ogóle dziwne, nie chce mi się sprawdzać jak jest teraz na sklepie, ale wcześniej to było tak, że wszystko było dostępne :)

Ależ oczywiście,że to żadne usprawiedliwienie i wymaga wręcz publicznej chłosty  ;) Po prostu staram się zrozumieć ( i ni w ząb mi nie idzie) jak to możliwe,ze w dzisiejszych czasach można w tak beznadziejny sposób podchodzić do biznesu...Towar świetny,klienci chętni do nabijania kabzy.tylko.........no właśnie,tylko co ?

Te uszka są oddzielnie i jedną zawsze przekręcam na 90 stopni od 4 lat i jeszcze nie razu nie wyjelem samego uszka.

http://www.formywedkarskie.pl/ucha.html

takie uszka są lepsze wg mnie.

post-56028-0-09721800-1391802600_thumb.jpg

Można je robić dłuższe i wtedy bez problemów dają się przekręcić pod dowolnym kątem.

Edytowane przez Kilobear

Ja kupowałem w BRC, nie mieli wystawione na sklepie. Ale pogadałem chwile przez telefon i dostałem to co chciałem. Forma jest od 4 do 28g.

Ma frezowania specjalnie pod agrafki.

Coś takiego tylko na mniejsze czeburaszki, mozna też używać zwykłych uszek lub uszek ze zdjecia z wcześniejszego postu.

http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Forma-do-jigow-SVR%2C-CZEBURASZKI%2C-30-60g%2C-profesjonalna/627

Taka formę można samemu przerobić pod agrafki, wystarczy tylko podfrezować minimalnie.

Edytowane przez Kilobear