bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 no to jest dokładnie to samo co FR,choć ciupkę taniej, ale ja z tym Panem już nie handluję, mam dość przesyłek, w których 1/2 gum jest w innych kolorach co zamawiałem, bo akurat nie było , więc pozamienialiśmy (bez kontaktu) na takie co były, ale są "super skuteczne" i bedzie Pan zdowolooony dałem szansę dwa razy i więcej nie dam, zwłaszcza, że nie zamawiałem kilki czy kilkunastu sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Szczerze mówiąc to i ja miałem pewne, małe problemy ze zgodnością otrzymanego towaru z zamówieniem . Tylko w moim przypadku dało się dogadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) jak zamawiam 6-7 typów, każdy po 6-7 kolorów, często podobne (takie próbki) i przychodzi nie opisany misz-masz, to ja mam ślęczeć i próbować identyfikować, spakowałem i odesłałem, zwłaszcza, że to był drugi (po kolei taki przypadek) i jeszcze to stwierdzenie, typu, MY wiemy co będzie dla Pana dobre jeszcze gdyby ilości się zgadzały, to jakoś może bym doszedł, co to jest, ale tak to d... Edytowane 7 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) dodam, że trzeciej szansy postanowiłem nie dawać po tym jak kumpel zamówił via mail, czekał dwa tygodnie, zadzwonił i pyta się co jest, na to Pan , że wysłane wczoraj, a kolega, ale przecież nie dawałem Panu adresu do wysyłki i nie płaciłem, bo Pan nie potwierdził dostępności :) Edytowane 7 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dodam, że trzeciej szansy postanowiłem nie dawać po tym jak kumpel zamówił via mail, czekał dwa tygodnie, zadzwonił i pyta się co jest, na to Pan , że wysłane wczoraj, a kolega, ale przecież nie dawałem Panu adresu do wysyłki i nie płaciłem, bo Pan nie potwierdził dostępności :) Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 no nie ? ja mu poradziłem, żeby najpierw napisał i spytał o potwierdzenie dostępności, aby nie miał niespodzianek jak ja, a i tak skończyło się to porażką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Z odbiorem osobisty też są problemy, więc ogólnie jakąś dziwną politykę ten sklep prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Panowie,proponuję założyć oddzielny wątek odnośnie usług tego sklepu. Myslę,że liczyłby kilka stron .Ja kupowałem tam zgodnie z zasadą "do trzech razy sztuka".....czwartego nie będzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 podwójnie szkoda, bo pewnie wiele rzeczy kupowalibyśmy systematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A ja po długich poszukiwaniach kupiłem sobie forme w BRC, i teraz nie patrze na sklepowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 podwójnie szkoda, bo pewnie wiele rzeczy kupowalibyśmy systematycznieJasne,bo gość ma ciekawy towar.Po rozmowach telefonicznych odnoszę wrażenie,że to tylko pracownik,który eufemistycznie rzecz ujmując, nie bardzo przykłada sie do powierzonych mu obowiązków.Znając życie szef ma kilka "biznesów" i nie jest w stanie dokładnie,na bieżąco monitorować poczynań tego "pracownika"...........a mogłoby być "tak pięknie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 to żadne usprawiedliwienie, jeśli pracownik notorycznie robiłby takie rzeczy, to już dawno nie powinien być pracownikiem, poza\ tym ja odsyłałem na jakiś adres prywatny, to już w ogóle dziwne, nie chce mi się sprawdzać jak jest teraz na sklepie, ale wcześniej to było tak, że wszystko było dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ależ oczywiście,że to żadne usprawiedliwienie i wymaga wręcz publicznej chłosty Po prostu staram się zrozumieć ( i ni w ząb mi nie idzie) jak to możliwe,ze w dzisiejszych czasach można w tak beznadziejny sposób podchodzić do biznesu...Towar świetny,klienci chętni do nabijania kabzy.tylko.........no właśnie,tylko co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 1. Zaprzeczenie. 2. Złość. 3. Pertraktacje. 4. Depresja. 5. Akceptacja - czyt. nie robię już z nimi interesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A ja po długich poszukiwaniach kupiłem sobie forme w BRC, i teraz nie patrze na sklepowe. czeburaszki.jpgA jak tom agrafkę zamiast uszka wstawiłeś do tej formy bo mam takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Te uszka są oddzielnie i jedną zawsze przekręcam na 90 stopni od 4 lat i jeszcze nie razu nie wyjelem samego uszka. http://www.formywedkarskie.pl/ucha.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja mam forme SVR już pod taką agrafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Aha jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Te uszka są oddzielnie i jedną zawsze przekręcam na 90 stopni od 4 lat i jeszcze nie razu nie wyjelem samego uszka. http://www.formywedkarskie.pl/ucha.htmltakie uszka są lepsze wg mnie. Można je robić dłuższe i wtedy bez problemów dają się przekręcić pod dowolnym kątem. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Kilobear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja mam forme SVR już pod taką agrafkę. możesz zapodać linka do takiej formy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Ja kupowałem w BRC, nie mieli wystawione na sklepie. Ale pogadałem chwile przez telefon i dostałem to co chciałem. Forma jest od 4 do 28g. Ma frezowania specjalnie pod agrafki. Coś takiego tylko na mniejsze czeburaszki, mozna też używać zwykłych uszek lub uszek ze zdjecia z wcześniejszego postu. http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Forma-do-jigow-SVR%2C-CZEBURASZKI%2C-30-60g%2C-profesjonalna/627 Taka formę można samemu przerobić pod agrafki, wystarczy tylko podfrezować minimalnie. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Kilobear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi