Jaculek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dla podgrzania atmosfery przed nadchodzącym (ponoć)ociepleniem - w weekend na Dolnym Śląsku zapowiadają nawet plusowe temperatury:d. A lipienie i pstrągi czekająPozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Czyli sie wyjasnilo kilka rzeczy wzgledem sprzetu i łowienia.Trzeba tylko wytentegowac jak sie nalezy zeby zadnego nic nie bylo... Jak mawial pewien sierzant.Moral taki (w tym przyp. bo regula tyczy sie do wszystkich aspektow zywota ), ze ta metoda dobra, ktora mozna lowic ryby i nie powywyrwac sobie szczeciny w trakcie..Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Panowie, nareszcie za oknem plusy, u mnie nawet+3 i za parę dni jest szansa na trochę praktyki,bo teoria zaczyna nurzyć.Dziś przejazdem oglądałem moją pstrągową rzeczkę,i widać że główny nurt zaczyna radzić sobie z lodem,wymyte dziury i woda wlewająca sie na lód napawa optymizmem.Pod spodem wygłodniałe pstrągi/ tak to sobie wyobrażam/,jedynie mój entuzjazm mącą faceci z rosówką na haku,którym nie mogę się w pojedynkę przeciwstawić.W roku ubiegłym,gdy natknąłem się na ich rowery,to po złości wrzuciłem je do rzeki.Jednak póżniej bałem się sam tam jeżdzić.Teraz mam inny samochód i nie obawiam się o odwet.Tak więc niecierpliwie czekam na wieści z nad wody,a jak mi samemu się uda połowić, to szybko napiszę posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Piotrze, teraz wiem kto mi wrzucił rower do rzeki !Spotkamy się ... pogadamy sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 trzeba było wiadro z robakami schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Przecież schował! Postawił za agregatem! Wiem, bo właśnie tamtędy szedłem obładowany sieciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jaculek
Dla podgrzania atmosfery przed nadchodzącym (ponoć)ociepleniem - w weekend na Dolnym Śląsku zapowiadają nawet plusowe temperatury:d. A lipienie i pstrągi czekają
Pozdrawiam, Jacek
Top użytkownicy dla tego pytania
12
9
7
5
Popularne dni
25 Sty
33
24 Sty
15
26 Sty