Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 przecież to amur Ta amur .Kurcze z buta cisłem za nim po pas w Wiśle bo na wyspie się zaklinował.Hol na luzie bo myślałem że przeciętny Boleń choć nie za bardzo mi pasowało to pompowanie.Jak zobaczyłem kaliber i to że to coś ma czerwone płetwy to już nie było tak spokojnie.Dla porównania ścigacz 65 w tym samym podbieraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 chyba że Marcin chce mieć oba Ha! najlepiej by było, jak się sprawdzi taki scenariusz - uzupełnię. To będzie mój pierwszy round, więc przyzwyczajenie do niskiego profilu albo wygra, albo będzie musiało się pogodzić z kompromisem. pewnie to drugie. Poza tym może to prozaiczne, ale strasznie mi brak klika przy wybieranym hamulcu. To naprawdę ładuje endorfiny i brakuje mi tego w castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ta amur .Kurcze z buta cisłem za nim po pas w Wiśle bo na wyspie się zaklinował.Hol na luzie bo myślałem że przeciętny Boleń choć nie za bardzo mi pasowało to pompowanie.Jak zobaczyłem kaliber i to że to coś ma czerwone płetwy to już nie było tak spokojnie.Dla porównania ścigacz 65 w tym samym podbieraku. Bolek-SAURON (1).JPGOstrzysz apetyty tymi fotami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) O!Jeszcze bardzo dobrze mi się łowiło Daiwą Steez.Tylko się o nią czasem bałem.To chyba nie były uzasadnione obawy w środku to jest niezły pancernik.Genialny multik i najładniejszy jak dla mnie.Forma jest ponadczasowa ale Ryoga jest taka zwarta-czołg. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ha. Mnie też brakowało klika i do dwóch niskich dokupiłem Ryoszkę , nie żałuję Ty też nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Steeza dorwę niedługo również, to nieuniknione:) A więc będzie 1016HL, decyzja podjęta. Mariusz, czym ty dysponujesz, normalem czy H? Jak widzę, jesteś zadowolony:-) Edytowane 14 Marca 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Rybki piekne nie powiem, sprzet napewno musi miec odpowiednia moc ale często mozna duzo drobniej i lzej i wygodniej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ostrzysz apetyty tymi fotami... ok.to jeszcze fajny Bolasek. a tu masz na ZZ"Rap85-Jerk złowiony na końcówce ubiegłego sezonu.Fotki bez wobka.Raz miałem jedną kotwę w ręce,druga była w szamoczącej się 80tce i drugi raz nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Rybki piekne nie powiem, sprzet napewno musi miec odpowiednia moc ale często mozna duzo drobniej i lzej i wygodniej :-)Gugcio jak się w "Rajchu" siedzi i trzepie kasę to kto bogatemu zabroni mieć i 20zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Tomek masz naprawdę ładną rzekę u siebie - nie narzekam, warszawski odcinek ma swoje uroki, aczkolwiek czasami chciałbym trafić na węższe koryto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Masz bledne zdanie o mnie Tomku :-) Mam tylko 3 zestawy :-) Obskocze co chce a lowie od kropkow po szczupaki. Na efekty nie narzekam. Pewnie ze chcialbym jeszcze kilka kompletow ale powoli dojde do celu. Sekret polega w Tym aby samemu zbierac swoje doswiadczenia nad woda a nie w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 chcesz terkotkę, to proszę i w 1000zł się zamkniesz, koło powiększone o 8% http://www.purefishing.jp/products_2013/bc/abugarcia/ambassadeur/revo/REVO_Elite.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Masz bledne zdanie o mnie Tomku :-) Mam tylko 3 zestawy :-) Obskocze co chce a lowie od kropkow po szczupaki. Na efekty nie narzekam. Pewnie ze chcialbym jeszcze kilka kompletow ale powoli dojde do celu. Sekret polega w Tym aby samemu zbierac swoje doswiadczenia nad woda a nie w internecie.Dobra nie chcę mi się ciągnąć tej dyskusji. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Masz bledne zdanie o mnie Tomku :-) Mam tylko 3 zestawy :-) Obskocze co chce a lowie od kropkow po szczupaki. Na efekty nie narzekam. Pewnie ze chcialbym jeszcze kilka kompletow ale powoli dojde do celu. Sekret polega w Tym aby samemu zbierac swoje doswiadczenia nad woda a nie w internecie. To ja sobie pozwolę na zdobywanie na forum części wiedzy, moim zdaniem TEN sekret nie jest taki prosty jak piszesz. Tym bardziej, że miło czas mija przy takich pogaduszkach, czego chcieć więcej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Tomek masz naprawdę ładną rzekę u siebie - nie narzekam, warszawski odcinek ma swoje uroki, aczkolwiek czasami chciałbym trafić na węższe koryto. no nie dziwię się, że 7' minus wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 chcesz terkotkę, to proszę i w 1000zł się zamkniesz, koło powiększone o 8% http://www.purefishing.jp/products_2013/bc/abugarcia/ambassadeur/revo/REVO_Elite.htmlDzięki, ale nie dzięki. Ja jestem zatwardziałym daiwowcem jeżeli chodzi o młyny i nie skuszę się w najbliższej przyszłości do zmiany fabryki. Nawet jeżeli będzie tańsza o połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 a ja się ciągle zastanawiam, bo akurat tutaj tańsze nie musi znaczyć gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Problem w tym co pasuje Tomkowi nie musi pasowac tobie. Wiadomo ze tego nie zweryfikujesz inaczej jak biorac to w lape ale czasem nie ma co tak ufac postom na forach. Kilku na takich radach sie przejechalo i utopilo troche kasy. Tomek ja wiem czy jalowa? Ty poprostu nauczyles sie ze kazdy Ci w twoim watku klaszcze i twoje zdanie jest dla nich swiete, ja sie do nich nie zaliczam poprostu. Podstawa dobrej dyskusji to obustronny szacunek i porzadne argumenty ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 a ja się ciągle zastanawiam, bo akurat tutaj tańsze nie musi znaczyć gorszeMoże tak jest, ale fan to fan. Poza tym mam chrapke na rounda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Gugcio mało mnie to obchodzi czy klaszczesz czy nie.Gość chce mocny multi na Bolenie.Mała Ryoga jest moim zdaniem optymalna pod ten gatunek.Nie narzucam mu swojego zdania. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 i ja, ale niestety 255g, to już nie moja kategoria wagowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie wiem czy czytales wogole co pisze ale wydaje mi sie ze nie. Nie napisalem ze co polecasz jest zle ale zeby sie zastanowil bo niekoniecznie musi mu to przypasowac i bedzie placz. A mocnych mlynkow do polowu boleni jest masa ;-) Zadna partyzantka tylko dobra rada dla swierzaka. A po twoim poscie widac ile zolci w tobie do ludzi ktorzy sa odmiennego zdania jak twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Bazyloss a na tematy tego multika wiesz coś?Małe pchły które zaczynam robić to już z 1016 nie polecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) wiedzieć, to jeszcze nikt nie wie z praktyki, ale to właśnie mini-mini mial na myśli Namiki dając wytyczne do tego Air'a zalecają nawet nie używać większych mocy linek (PE w ogóle) bo można uszkodzić bardzo cienką ściankę szpuli może to być przebój do XUL, bo to połączenie najlepszych cech T3 AIR, STEEZ i Pixy w niezłej cenie jak dalej Daiwa będzie szła w tą stronę (wypusty 2014) to Ito zdechnie z głodu Edytowane 14 Marca 2014 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ŚWIEŻAK;) generalnie wiele informacji wymieniamy również poza tym wątkiem, może dlatego nie wszystko jest transparentne. Nie wiem czy wszyscy czytają od początku? Obiecuję że nie będę płakał, duży chłopiec jestem. wiem co robię. Dzięki za troskę. Jestem z góry - sam z siebie - zdominowany przez duże D, nie chcę i nie potrzebuję innych produkcji, niech będą tańsze, lepsze, nieważne. Sam wprowadziłem aktywnych w temacie kolegów do wątku, ponieważ uważam że są najbliżej mojego pojęcia sprawy. I dzięki im za aktywne podejście do tematu. Także nie ma co się drapać, trza łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi