Skocz do zawartości

ZILLION + (KIJEK?!?) = RAPA

MRTNZ

Rekomendowane odpowiedzi

przecież to amur ;)

Ta amur :) .Kurcze z buta cisłem za nim po pas w Wiśle bo na wyspie się zaklinował.Hol na luzie bo myślałem że przeciętny Boleń choć nie za bardzo mi pasowało to pompowanie.Jak zobaczyłem kaliber i to że to coś ma czerwone płetwy to już nie było tak spokojnie.

Dla porównania ścigacz 65 w tym samym podbieraku. 

post-46714-0-83847100-1394834650_thumb.jpg

chyba że Marcin chce mieć oba :)

Ha! najlepiej by było, jak się sprawdzi taki scenariusz - uzupełnię. To będzie mój pierwszy round, więc przyzwyczajenie do niskiego profilu albo wygra, albo będzie musiało się pogodzić z kompromisem. pewnie to drugie. Poza tym może to prozaiczne, ale strasznie mi brak klika przy wybieranym hamulcu. To naprawdę ładuje endorfiny i brakuje mi tego w castingu.

Ta amur :) .Kurcze z buta cisłem za nim po pas w Wiśle bo na wyspie się zaklinował.Hol na luzie bo myślałem że przeciętny Boleń choć nie za bardzo mi pasowało to pompowanie.Jak zobaczyłem kaliber i to że to coś ma czerwone płetwy to już nie było tak spokojnie.

Dla porównania ścigacz 65 w tym samym podbieraku. 

attachicon.gifBolek-SAURON (1).JPG

Ostrzysz apetyty tymi fotami... :clappinghands:

O!Jeszcze bardzo dobrze mi się łowiło Daiwą Steez.Tylko się o nią czasem bałem.To chyba nie były uzasadnione obawy w środku to jest niezły pancernik.Genialny multik i najładniejszy jak dla mnie.Forma jest ponadczasowa ale Ryoga jest taka zwarta-czołg.

Edytowane przez Tomy

Masz bledne zdanie o mnie Tomku :-) Mam tylko 3 zestawy :-) Obskocze co chce a lowie od kropkow po szczupaki. Na efekty nie narzekam. Pewnie ze chcialbym jeszcze kilka kompletow ale powoli dojde do celu. Sekret polega w Tym aby samemu zbierac swoje doswiadczenia nad woda a nie w internecie.

Masz bledne zdanie o mnie Tomku :-) Mam tylko 3 zestawy :-) Obskocze co chce a lowie od kropkow po szczupaki. Na efekty nie narzekam. Pewnie ze chcialbym jeszcze kilka kompletow ale powoli dojde do celu. Sekret polega w Tym aby samemu zbierac swoje doswiadczenia nad woda a nie w internecie.

Dobra nie chcę mi się ciągnąć tej dyskusji.  

Edytowane przez Tomy

To ja sobie pozwolę na zdobywanie na forum części wiedzy, moim zdaniem TEN sekret nie jest taki prosty jak piszesz. Tym bardziej, że miło czas mija przy takich pogaduszkach, czego chcieć więcej?

• Like 1

chcesz terkotkę, to proszę i w 1000zł się zamkniesz, koło powiększone o 8%

http://www.purefishing.jp/products_2013/bc/abugarcia/ambassadeur/revo/REVO_Elite.html

Dzięki, ale nie dzięki. Ja jestem zatwardziałym daiwowcem jeżeli chodzi o młyny i nie skuszę się w najbliższej przyszłości do zmiany fabryki. Nawet jeżeli będzie tańsza o połowę.

Problem w tym co pasuje Tomkowi nie musi pasowac tobie. Wiadomo ze tego nie zweryfikujesz inaczej jak biorac to w lape ale czasem nie ma co tak ufac postom na forach. Kilku na takich radach sie przejechalo i utopilo troche kasy.

Tomek ja wiem czy jalowa? Ty poprostu nauczyles sie ze kazdy Ci w twoim watku klaszcze i twoje zdanie jest dla nich swiete, ja sie do nich nie zaliczam poprostu. Podstawa dobrej dyskusji to obustronny szacunek i porzadne argumenty ;-)

• Like 1

Nie wiem czy czytales wogole co pisze ale wydaje mi sie ze nie. Nie napisalem ze co polecasz jest zle ale zeby sie zastanowil bo niekoniecznie musi mu to przypasowac i bedzie placz. A mocnych mlynkow do polowu boleni jest masa ;-) Zadna partyzantka tylko dobra rada dla swierzaka. A po twoim poscie widac ile zolci w tobie do ludzi ktorzy sa odmiennego zdania jak twoje.

wiedzieć, to jeszcze nikt nie wie z praktyki, ale to właśnie mini-mini mial na myśli Namiki dając wytyczne do tego Air'a

zalecają nawet nie używać większych mocy linek (PE w ogóle) bo można uszkodzić bardzo cienką ściankę szpuli :)

może to być przebój do XUL, bo to połączenie najlepszych cech T3 AIR, STEEZ i Pixy w niezłej cenie

jak dalej Daiwa będzie szła w tą stronę (wypusty 2014) to Ito zdechnie z głodu ;)

Edytowane przez bazyloss
  • Like 1

ŚWIEŻAK;) generalnie wiele informacji wymieniamy również poza tym wątkiem, może dlatego nie wszystko jest transparentne. Nie wiem czy wszyscy czytają od początku?

Obiecuję że nie będę płakał, duży chłopiec jestem. wiem co robię.

Dzięki za troskę. Jestem z góry - sam z siebie - zdominowany przez duże D, nie chcę i nie potrzebuję innych produkcji, niech będą tańsze, lepsze, nieważne. Sam wprowadziłem aktywnych w temacie kolegów do wątku, ponieważ uważam że są najbliżej mojego pojęcia sprawy. I dzięki im za aktywne podejście do tematu.

Także nie ma co się drapać, trza łowić.