MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Bazyloss a na tematy tego multika wiesz coś?Małe pchły które zaczynam robić to już z 1016 nie polecą.14SS_AIR1.jpgZ tego co czytałem, to do szpuli trzeba podchodzić z hirurgiczną ostrożnością. I nie można stosować plećki,co mnie letko nerwuje... Ja go na razie odpuszczam, aż tak lajtowo nie będę łowił.Aczkolwiek jest SAM SEX! (trochę zawtórowałem Kamilowi, nie zauważyłem wcześniejszego posta). Czy Ito padnie? Pewnie chłop zrobi z niego 138gr... Edytowane 14 Marca 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zle mnie zrozumiales. Swierzak bo zadajesz takie pytania. To ze wolisz kije z wyzszej polki doskonale rozumiem bo sam niczym innym nie lowie. Mialem na mysli to ze moze najpierw lepiej poczekac na kijek i wtedy rozpatrzyc kwestie multika. Ryoga to bez watpienia super multik (rzucalem i mialem w lapie) choc mnie do konca nie urzekla ale jest na rynku wiele opcji i moze najpierw warto sie rozejrzec? Tomek to znakomity wedkarz bez dwoch zdan ale nie ma co poprzestawac na jednej jedynej propozycji. Sorki ze Ci tak wbilem w watek ale juz mialem do czynienia z jednym takim pacjentem ktory ulegl modzie i radom kolegow tzw. Bardziej doswiadczonych i potem zalowal ze nie zasiagnal opini tez gdzie indziej. Ale to tylko moje skromne zdanie i ja sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja jestem luźny jak smrod w gaciach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 moja japoneczka to 1016HL w full tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W ogóle wiecie ktokolwiek jaka jest historia stardraga w Ryodze? Raz czarny, raz srebrny... Wersja? Rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 czarny ? , to chyba jeszcze nie za mojej kadencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ja tylko na fotkach widziałem czarny w realu nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Oj tam oj tam. Zgugluj, gwiazda hamulca czasem hest czorna jak czort... Edytowane 15 Marca 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) ale z reala nie udało mi się znaleźć takiego zdjęcia Edytowane 15 Marca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No wlasnie, sam szukalem usilnie i cholera wie co to na oznaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Po prostu Japanery lecą w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tym oto sposobem kurier dzisiaj przyniósł mi moją nową wędeczkę - pierwszy import JDM, udany! Wielkie dzięki @bazyloss, @Tomy za pomoc i doradztwo! Idę porzucać na ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Marcin, opisz wrażenia z rzutów ulicznych Dużo aut wycholowałeś,a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 haha, trzy ikarusy i żuka. Jest moc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Hahah.To w który mieście byłeś??????? W Wawce już takich aut nie uwidzisz Edytowane 21 Marca 2014 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 są są, tylko trzeba utrafić Żuka zawsze szukam przy zieleniakach. Wyszykuję się na niedzielę, skoczę nad wisłę i pomachamy trochę. Do kompletu jeszcze tylko rjoszka brakuje, niebawem doleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Oj to będzie grało z Ryogą!Jak korbka będzie w Ryodze trochę za mało to mam z 20stki 90tkę jak coś. Edytowane 21 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Tomy mam taką nadzieję. Kij na ten moment zapowiada się rewelacyjnie. Na jutro na testy wrzucę mu Zilliona 100SHL, wykonam kilka rzutów. Na oko powinien ładnie się ładować nawet trochę poniżej niższego CW (7-28). Zapowiada się pysznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Pójdzie spokojnie od 5gram.Fajnie gra z plecionką.Spadów Boleni bardzo mało.Wędka super oddaje.No i żeby to połamać to się trzeba naprawdę bardzo postarać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mega kijek, jestem naprawde super zadowolony. Ale z tymi Twoimi ZZRapami musze pocwiczyc, bo wcale nie jest to latwe...koordynacja mi szwankuje. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ZZ"Rapy 85 możesz robić jedno podbicie dłuższe i przerwa na opad,żeby się trochę pokołysał.potem następne podbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Opanuje sie i to;) musze jeszcze te Twoje topwatery zatowarowac. Bedzie jakis wypust na gieldzie w kwietniu? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Marca 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Oj to będzie grało z Ryogą!Jak korbka będzie w Ryodze trochę za mało to mam z 20stki 90tkę jak coś.Co do korby zobacze, przy px68L niekoniecznie mi to przeszkadza, najpierw sprawdze. Ale jak juz bede mial wymieniac, to na carbonik;) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Pójdzie spokojnie od 5gram.Fajnie gra z plecionką.Spadów Boleni bardzo mało.Wędka super oddaje.No i żeby to połamać to się trzeba naprawdę bardzo postarać .Dokladnie Twoja mrowa poleciala hohoho. Laduje sie pieknie. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi