Skocz do zawartości

ZILLION + (KIJEK?!?) = RAPA

MRTNZ

Rekomendowane odpowiedzi

Bazyloss a na tematy tego multika wiesz coś?Małe pchły które zaczynam robić to już z 1016 nie polecą.

attachicon.gif14SS_AIR1.jpg

Z tego co czytałem, to do szpuli trzeba podchodzić z hirurgiczną ostrożnością. I nie można stosować plećki,co mnie letko nerwuje... Ja go na razie odpuszczam, aż tak lajtowo nie będę łowił.Aczkolwiek jest SAM SEX! (trochę zawtórowałem Kamilowi, nie zauważyłem wcześniejszego posta).

Czy Ito padnie? Pewnie chłop zrobi z niego 138gr...

Edytowane przez MRTNZ

Zle mnie zrozumiales. Swierzak bo zadajesz takie pytania. To ze wolisz kije z wyzszej polki doskonale rozumiem bo sam niczym innym nie lowie. Mialem na mysli to ze moze najpierw lepiej poczekac na kijek i wtedy rozpatrzyc kwestie multika. Ryoga to bez watpienia super multik (rzucalem i mialem w lapie) choc mnie do konca nie urzekla ale jest na rynku wiele opcji i moze najpierw warto sie rozejrzec? Tomek to znakomity wedkarz bez dwoch zdan ale nie ma co poprzestawac na jednej jedynej propozycji. Sorki ze Ci tak wbilem w watek ale juz mialem do czynienia z jednym takim pacjentem ktory ulegl modzie i radom kolegow tzw. Bardziej doswiadczonych i potem zalowal ze nie zasiagnal opini tez gdzie indziej. Ale to tylko moje skromne zdanie i ja sie nie znam.

Tomy mam taką nadzieję. Kij na ten moment zapowiada się rewelacyjnie. Na jutro na testy wrzucę mu Zilliona 100SHL, wykonam kilka rzutów. Na oko powinien ładnie się ładować nawet trochę poniżej niższego CW (7-28). Zapowiada się pysznie;)

Oj to będzie grało z Ryogą!Jak korbka będzie w Ryodze trochę za mało to mam z 20stki 90tkę jak coś.

Co do korby zobacze, przy px68L niekoniecznie mi to przeszkadza, najpierw sprawdze. Ale jak juz bede mial wymieniac, to na carbonik;)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Pójdzie spokojnie od 5gram.Fajnie gra z plecionką.Spadów Boleni bardzo mało.Wędka super oddaje.No i żeby to połamać to się trzeba naprawdę bardzo postarać :) .

Dokladnie Twoja mrowa poleciala hohoho. Laduje sie pieknie.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka