Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dokladnie Twoja mrowa poleciala hohoho. Laduje sie pieknie. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka....a Pampuch poleci jeszcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 MRTNZ jaki kijek wybrales bo przegladajac w watku jakos nie wylapalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Daiwa STEEZ STZ 701MHFB-US Wylie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Daiwa STEEZ STZ 701MHFB-US Wylie :wub: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mam takie samo zdanie w temacie Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 obiecane zdjęcie, jakby szpachla z korka w Wylie powypadała nie używałem kleju, a trzyma się bardzo dobrze, zamówiłem już taką bez wzorka i chyba ją juz założę na stałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Całkiem nieźle wygląda, nawet ten wzorek można spokojnie przeboleć. Gitarka, naprawdę. I od razu zupełnie inny kijek się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) No, oficjalnie zestaw castingowy Boleń na Wisłę 2014 skompletowany! Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Gratki Marcin No to teraz pokarz nam co potrafi ten zestaw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W weekend idzie na testy, spróbujemy jakiegoś jazioklenia na klatę wyprowadzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Super patol i super multik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Super patol i super multik.Tomek, razem naprawdę grają, pełne dopełnienie. Ryoga wyważyła Steez'a, także komfort powinien być naprawdę przedni - wnoszę po suchych próbach jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Po pierwszym Bolku zapiętym na ten kij opisz wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No, oficjalnie zestaw castingowy Boleń na Wisłę 2014 skompletowany!Ładny zestawik Ja po małych perypetiach z młynkiem, też czymś podobnym spróbuję połowić bolenia Kijek w jednym kawałeczku od p. Krzysztofa Zielińskiego z boronkiem i srebrna betoniareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tomy, tą SV naprawdę się tak da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ożesz. To jest niezle... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tomy, tą SV naprawdę się tak da ? No fakt z SV ciężko o brodę.No chyba że wszystko dasz na zero hamulec/docisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No fakt z SV ciężko o brodę.No chyba że wszystko dasz na zero hamulec/docisk. Raz dalem wszystko na zero (Pan Andrzej mnie podpuscil) nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Po pierwszym Bolku zapiętym na ten kij opisz wrażenia.Jeszcze kilka dni i będzie walka z rapą. Ale wkurzają okrutnie nad wodą, aż się gotuje... Chlapią na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No ja mam spokój przynajmniej.Testuje sobie wobki,ryba nie przeszkadza.Pełny luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi