Locutus85 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam, jak w temacie, stałem się posiadaczem tego multika i mam problem, nie słychać terkotki zarówno podczas krecenia jak i oddawania plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie slychac jej bo jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 On w ogóle ma terkotkę? Mam ten multik i nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek coś terkotało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek001 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Bo nie ma jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Panowie jak nie ma jak ma, trzeba tylko zrobić tak:usta w dziubek i trytrytrytrytrytrytryrtrytr---i jest terkotka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Panowie jak nie ma jak ma, trzeba tylko zrobić tak:usta w dziubek i trytrytrytrytrytrytryrtrytr---i jest terkotka. Hahah, ok dzieki za pomoc to już sprawa jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Bardzo mało jest multiplikatorów , które terkoczą przy oddawaniu linki podczas walki z rybą. Z tego co pamiętam Ryoga za prawie 2000,00 zł.Terkotki występują także w typowo trollingowych multiplikatorach jako tzw. Line Out Alarm. Ale służą one tylko do zaalarmowania wędkarza, że coś się uwiesiło. I ten rodzaj terkotki po załączeniu hałasuje również przy zwijaniu linki, a nie tylko przy jej oddawaniu. Przykład - record RCN-61 , C3 6601, Daiwa Millionaire Classic 250L.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 On w ogóle ma terkotkę? Mam ten multik i nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek coś terkotało Piasek w środku... :lol: :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dopiero luty a juz mamy post roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Bardzo mało jest multiplikatorów , które terkoczą przy oddawaniu linki podczas walki z rybą. Z tego co pamiętam Ryoga za prawie 2000,00 zł.Terkotki występują także w typowo trollingowych multiplikatorach jako tzw. Line Out Alarm. Ale służą one tylko do zaalarmowania wędkarza, że coś się uwiesiło. I ten rodzaj terkotki po załączeniu hałasuje również przy zwijaniu linki, a nie tylko przy jej oddawaniu. Przykład - record RCN-61 , C3 6601, Daiwa Millionaire Classic 250L....Mój abu alphamar 16 terkocze przy wszystkim co jest związane z zabieraniem i oddawaniem linki Do 2 kawałków wartości sporo mu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi