Parafrazując Daniela, naszego forumowego Guzu ‘Jerkowanie to nie zestaw castingowy z pazurem do rzucania cegłami, tylko technika prowadzenia przynęty’. Punkt! Niestety 95 ze 100 wędkarzy, nie tylko w Polsce, ale w większej części Europy nadal myśli w tych kategoriach. Jeżeli 95% łowiących jest w błędzie, to coś jest nie tak i to ‘coś’ należy jak najszybciej zmienić. Nie będę się rozwodził nad powodami tego stanu rzeczy. Czy jest to tylko marketing, niewiedza ‘medialnych guru’, czy może coś innego – jest mi zupełnie obojętne. Ważne jest (dla całej redakcji jerkbait.pl), aby choć trochę to ‘coś’ zmienić.
Pytanie
admin
Cześć,
Parafrazując Daniela, naszego forumowego Guzu ‘Jerkowanie to nie zestaw castingowy z pazurem do rzucania cegłami, tylko technika prowadzenia przynęty’. Punkt! Niestety 95 ze 100 wędkarzy, nie tylko w Polsce, ale w większej części Europy nadal myśli w tych kategoriach. Jeżeli 95% łowiących jest w błędzie, to coś jest nie tak i to ‘coś’ należy jak najszybciej zmienić. Nie będę się rozwodził nad powodami tego stanu rzeczy. Czy jest to tylko marketing, niewiedza ‘medialnych guru’, czy może coś innego – jest mi zupełnie obojętne. Ważne jest (dla całej redakcji jerkbait.pl), aby choć trochę to ‘coś’ zmienić.
Zapraszam do lektury artykułu o softjerkach.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
13
5
5
5
Popularne dni
9 Lip
18
11 Lip
12
10 Lip
9
4 Cze
8
Top użytkownicy dla tego pytania
pitt 13 odpowiedzi
Friko 5 odpowiedzi
popper 5 odpowiedzi
leslaw 5 odpowiedzi
Popularne dni
9 Lip 2008
18 odpowiedzi
11 Lip 2008
12 odpowiedzi
10 Lip 2008
9 odpowiedzi
4 Cze 2009
8 odpowiedzi
Popularne posty
golsyl1980
Standerus ,na Twoim miejscu(czyli na głębszej wodzie ) zastosowałbym Drop Shota i Javalonki od Mefisto Artykuł baardzo mi przyjemnie czytało ,zresztą jednym tchem .
popper
Dziekuję Piotrze. Świetny materiał instruktażowy. Nigdy nie montowałem stalek samdzielnie. Teraz na pewno spóbuję. Tych gumowych cukiereczków też .
Kuba Standera
Jak to dobrze że czasem ktoś nas zaszczyci, wpadnie i oświeci, konstruktywnie opieprzy i od razu żyje się lepiej. Pytanie tylko komu? Powiedz Tomaszek - ty osiągasz czasem z czegoś satysfakcję? Bo s
Opublikowane grafiki
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi