dawidostroda Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 witam chciałem pokazać kilka moich cudaków z racji iż zima a do sezonu daleko tak wiec jest czas trochę coś podłubać . bardzo mile widziane opinie co o takich cudach sądzicie , mają wogóle prawo bytu ? sugestie , podpowiedzi miłe widziane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Cześć. Podoba mi się ten z dwóch ostatnich fotek. Jak w wodzie pracują te pióra. Mocno spowalniają opadanie jiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 szczerze jeszcze nie testowane , sam jestem ciekaw czy taki układ piór może spowodować zwolnienie opadu , podobnir cudak ze zdjac 5-6 ma zaraz za kołnieżem trzy sztywne pióra które maja za zadanie nie co zwolnić opad . ale póki co nie testowane jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 a oto kolejny cudak , raczej przypomina pszczołę niż ... no przynętę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi