jajakub Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 WitamCzy jest może na forum ktos z okolic Dynowa nad Sanem ?Chciałbym tam pojechać a w zasadzie zabrać tam mojego ojca (miło wspomina czasy młodosci i wyjazdów na ryby w tamte okolice)i nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 A co chcecie łowić w Sanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Delikatny spin + mucha Podobno było tam kiedyś sporo klenia,lipieni, trafiały się certy itp rybkiJa się na jakieś potwory nie nastawiamChodzi o to żeby połazić sobię po rzece i pobawić się z jakimiś średnimi rybkami ot taki typowy relaks nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam.Co prawda nie jestem z rejonów Dynowa , ale byłem tam jakiś czas temu. Na muchę połowisz przede wszystkim klenie. Certy i świnki tez są . Trafia sie zagubiony potok, ale chyba najciekawszą rybą tamtej okolicy są Brzany i to przez duże B. Pooglądaj na Geoportalu rzekę i wynajdziesz sobie jakąś ciekawą miejscówkę. Warto przyglądać sie stanowi wody w Przemyślu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomado Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja tez nie z Dynowa ale jezdze tam regularnie od 12 lat Faktycznie ryby jest duzo masa klenia duuuze brzany,certa ,pstrag bolen ...faktycznie stan wody jest wazny kiedy idzie wysoka nie pobrodzisz a wtedy dla mnie całe wedkarstwo traci urok.W przemyslu musi byc ok 120 wtedy w dynowie jest okpodaja równiez dynów powinno byc ok 90-100 ..wedlug mnie san w tym miejscu jest naprawde rybny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dzięki bardzo Chyba się wybiorę tam niedługo na jakiś mały rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi