Skocz do zawartości

AKCJA 2 ZYCIE WOBLERKA

Rekomendowane odpowiedzi

Może macie niepotrzebne woblerki uszkodzone itp. akcja polega na zbieraniu szrotow i naprawie przy pomocy kolegow z dzialu budowy przynęt .....................później oddajemy młodym potrzebujacym ........haslo.... "lepiej nad woda niż na ulicy"        UWAGA SA JUZ DOSTEPNE WOBLERKI ZAINTERESOWANYCH, POTRZEBUJACYCH PROSZE O WPIS NA FORUM.                                                                                                  

Edytowane przez marius13
  • Like 1

Siemson pewnie już 1 kolega ofiarowal się ze pomoze dokonczyc......................................k.Rudi75      na początek oddaje swoje piękne rekodzielo kleniowo -jaziowe w ilości 3 ZESTAWY PO 5 SZT...KTO PIERWASY TEN LEPSZY...........ZAINTERESOWANYCH, POTRZEBUJACYCH MLODYCH ADEPTOW WEDKARSTWA PROSZE WPIS NA FORUM :)

Edytowane przez marius13

@marius 13, nie zrozum mnie źle... 

Jeśli dla kogoś wobler ma wartość sentymentalną, a wobler jest "po przejściach", to naprawię mu go i pokryję żywicą. Bezpłatnie. Na "uszkodzone" woblery szkoda mi czasu, zwłaszcza że (z doświadczenia wiem) większość tego co mi koledzy podrzucali to sklepowe woblerki po parę złotych. Wolę odkupić. Lub były to rękodzieła, których naprawa zajmuje więcej czasu niż zrobienie nowego od podstaw. Przynajmniej dla mnie. Ale wyobrażam sobie, że taka "reanimacja" jest świetnym doświadczeniem dla początkującego lurebuilding'era i jeśli ktoś właśnie chciałby spróbować swych sił, a nie ma możliwości na wyposażenie warsztatu, struganie mu nie idzie, to gotowe, lekko uszkodzone woblery będą świetnym początkiem. Kawałek poliwęglanu, brzeszczot, papier ścierny i kilka farbek, choćby plakatówek czy (wypas ;)) lakiery do paznokci, "kropelka" i można zaczynać. Myślę, że bardziej tak powinieneś szukać osób chcących wziąć udział w tej akcji. 

Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Janusz

Kleniowo..jaziowe   woblery dla .1....k.sandacz.23..2  ,k.Stunter                                                                                                                                                                                                                         

Edytowane przez marius13

@marius13, rocznie w prezencie oddaję około 50 sztuk woblerków. Wyłącznie nowych :) Kilkadziesiąt osób z tego forum może to potwierdzić, a to nie wszyscy.

Ale - wybacz - fakt, że ktoś jest "młody" nie stanowi dla mnie żadnego argumentu. Nie wdając się w szczegóły - na "darmochę" też trzeba sobie zapracować ;)

Podsumowując, mnie nie przekonałeś. Nie dziś. Może kiedyś?

• Like 2