meme174 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam !Zna ktoś serie tych kołowrotków ? Może ktoś trzymał w łapce ? Jakość wykonania itp itd - szukam kręćka w tych okolicach cenowych i mam lekki zamęt A ten sage jakoś mi się podoba stylistycznie http://www.salar.pl/product_info.php/cPath/33_58_509/products_id/4667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zanabyłem ostatnio z drugiej ręki 1830. Kołowrotek jak kołowrotek, ogólnie dupy nie urywa. Choć nie miałem okazji jeszcze sprawdzić w boju to na "sucho" jestem zawiedziony płynnością regulacji hamulca. Natomiast poza tym dobrze spasowany z moim zdaniem bardzo praktycznym systemem zdejmowania szpuli. Wydaje mi się że jednak można w tej kwocie złapać coś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jak dobrze pamietam, to moj kolega przywiozl sobie ten kolowrotek ze Stanow. Kupil na wyprzedazy za grosze (co zmienia postac rzeczy). Ale jak za normalna cene, to srednio plynny hamulec bym powiedzial. Nie wiem po co Sage wogole cos takiego wypuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 dzieki za odpowiedzi padlo na cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi