jersey Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) panowie, poszukuję środkowej blaszki ze zdjęcia. kojarzy ktoś może producenta i model? za cholerę nie mogę znaleźć. waży 20g. po lewej wersja 15g. jeśli ktoś ma na zbyciu proszę o kontakt na priv. Edytowane 10 Lutego 2014 przez jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) .. to chyba szwedzka/ duńska firma , widziałem je jak szukałem przynęt na troć.Jak będę tam to spiszę nazwę . Edytowane 9 Lutego 2014 przez aigle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam coś takiego - sprawdź PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 panowie, poszukuję środkowej blaszki ze zdjęcia. kojarzy ktoś może producenta i model? za cholerę nie mogę znaleźć. pamiętam, że waży 18g. po lewej wersja 14g. jeśli ktoś ma na zbyciu proszę o kontakt na priv. spoon.jpgmiałem kiedyś niebieskie i zielonkawe. Te moje byly na 100% SOLVKROKENa. Ale tego typu zabawek może być troch ewieęcej również pod nazwami innych firm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) miałem kiedyś niebieskie i zielonkawe. Te moje byly na 100% SOLVKROKENa. Ale tego typu zabawek może być troch ewieęcej również pod nazwami innych firm...Czy to SOLVKROKEN? Edytowane 10 Lutego 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 znalazłem, to solvkroken jensen coast. jeśli ktoś ma na zbyciu dwudziestogramowe pisać śmiało na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Z ciekawości ... co chcesz na to złowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 już złowiłem. ma być na plażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mam coś w arsenale na plaże sprawdzone w SE. Więc zapraszam na pw jeśli zaintersowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 mam tego tyle, że brakuje mi tylko czasu. szukam tej konkretnej blaszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 w Szczecińskim wypadniu podmostowego streetfishingu niezle się spisywaly 3 lata temu przy strzelaniu do bolkow. Byly dni, że nie miały sobie równych... Ale to były czasy gdy Dzerwys jeszcze nie robił boleniówek http://jerkbait.pl/topic/7909-wahadła-igora-olejnika-dzerwys/?p=1254171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 dzięki forum kilka sztuk udało się znaleźć. gdyby komuś zalegały w pudełkach, a chciałby się pozbyć - zapraszam na priv. na pewno się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi