czerwony590 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam co sadzicie na teamat wyzej wymienionych gum czy sprawdza sie przy polowie sczupaków i sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Na ten temat sądzę, iż wyszukiwarka więcej Ci powie niż ktokolwiek inny. Wałkowane sto razy. Dobre gumy, jak każde, mogą mieć swój dzień, innym razem może gryzć na zupełnie inne gumy. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Majo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 w ubiegłym sezonie te gumy u mnie na 1 miejscu a jak będzie w tym to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja w swoim pudełku mam parę shakerów i łowiłem na nie w tamtym roku,wyników nie miałem zbyt rewelacyjnych,był i sandacz i był okoń,szczupaka na to nie dostałem,pracę ta przynęta ma ładną,ale moim numerem jeden są gumy DRAGONA,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ale moim numerem jeden są gumy DRAGONA,pozdrawiam Taa a moim Alga2 z tego względu że 95% na nią łowię. To tak w ramach obiektywizmu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Taa a moim Alga2 z tego względu że 95% na nią łowię. To tak w ramach obiektywizmu:)a masz na nią wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mam, często ratuje bezrybne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 aja lubię shakery 8cm,czasem dają dobre wyniki....(inne gumy zresztą też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 dokładnie,trzeba trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DŻEK Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Używam kilku wybranych wzorów. Bywało że poziom adrenaliny gwałtownie wzrastał po ich użyciu,choć nie zawsze wiadomo.Moja opinia: Zawsze trzeba je mieć pod ręką bo nigdy nie wiadomo co Pan Esox i reszta mają chęć przekąsić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi