fenix Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam.Interesuja mnie opinie urzytkownikow posiadajacych wedke na tym blanku, czy jest czuła? Jakie ma ugiecie? Jak zachowuje sie pod ryba? Jakimi przynetami mozna komfortowo lowić ,od dolnego zakresu po górny ?, St.Croix Legend Tournament 4S76MLXF2 2,30m 2 4-12g 4-10lb Exfast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 podbijam. ktoś zna ten blank? jakie przynęty ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mam do 18g w orginalnym uzbrojeniu St.Croix... T.B dla mnie nie bardzo niby wszystko O.K ale mi nie lezy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 konkrety, konkrety, konkrety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Kolego, sugeruję kontakt z chłopakami z CoronaFishing. Korzystałem z konsultacji kiedy dobierałem własny kijek STC. Mogę ich polecić. A co do kija, o który pytasz, z mojego doświadczenia wynika, że STC są zwykle dość mocno przeszacowane jak na polskie standardy. Sądzę, że będzie to dość mocny kijek jak na deklarowane 12g. Ale to sprawa gustu, no i konkretnego zapotrzebowania. Sam nabyłem 11. gramową elitkę, 2.13. Wędeczka pod lekkie sandacze. Bardzo czuła, bardzo dynamiczna, baaaardzo ostra, żeby nie powiedzieć sucha. Zgadzam się jednak z opinią marius13, niby znakomity kij, ale jakoś mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Rozmawialem z chłopakiem od montażu .decyzja już zapadla.....blank po zdarciu lakieru i zupełnie i nnym przezbrojeniu będzie genialny ......ale przerabianie gotowego kija mija się z celem, wiec zaczynam od "nowa" kij na gielde nowy blank i do robooooty ...meczy mnie to już .........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 kolega posiada,zbrojony w pracowni jest o wiele lepszy od seryjnego. Ubrany w essexy, inny uchwyt i korek. ST.c ma fajne blanki,ale nie wszystkie kije seryjne to pokazują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 kolega posiada,zbrojony w pracowni jest o wiele lepszy od seryjnego. Ubrany w essexy, inny uchwyt i korek. ST.c ma fajne blanki,ale nie wszystkie kije seryjne to pokazują...który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 wielka prośba do posiadających wędkę na 4s76mlxf2 o foty ugięcia. jakoś nie mogę się o nie doprosić w pracowni, która posiada blank na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jak szukasz kija typowo pod sandacza na lekko to bierz Matagi Super Shore M, Elite wysiada - niby szczytowy, ale jednak nie do końca, Tournament będzie miał bardziej płynne ugięcie przy tej samej mocy. I jak dobrze załatwisz to Matagi wyjdzie sporo taniej od Elite czy Torunament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 ...... Elite wysiada - niby szczytowy, ale jednak nie do końca.....coś tu się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ..no raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi