Mariano Italiano Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ogranicza mnie moneta,bo brałbym Loikkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No mnie tez właśnie dlatego max Mako będą Taimen podobno badziewie W visionie masz super serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Lubię się samemu przekonać Dają rok gwarancji,jak wytrzymają będzie okey.Jezeli nie zwrotka i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No i z budżetowych zrobiły się Simmsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 gratki simsow Ja zakupilem keepery i jest jak na razie ok O wiele lepsze wyjscie niz buty bhp - uzywalem wczesniej - jezeli chodzi o wygode co do wytrzymalosci to sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kuba gdzie kupiłeś Simms Headwaters Pirania.pl czy gdzie indziej! Jaki koszt bo też myślałem o takich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dokładnie pirania. Ale już nie mają Cena 620zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ja kupilem lidlowskie, zobaczymy czy sie nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja również zaryzykowałem. W końcu miały być budżetowe. Produkcja niby 3M- robi nadzieję, że kilka wypraw wytrzymają Dam znać, po "kilku" spacerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A cos takiego?http://www.decathlon.pl/buty-nurkowe-ibili-65-mm-id_8301089.htmlwe francuskim decathlonie byly kiedys takie neoprenowe na bardzo grubej podeszwie, wydawaly sie bardzo solidne, nawet chcialem je kupic ale zakupilem takie pod kostke do brodzenia.Problem z rozklejaniem by nie wystapil.Probowal ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mam te z grubą podeszwą. Zaliczyły sezon na pływadełku i do tego nadają się idealnie . Do brodzenia już nie. Nie usztywniają kostki , podeszwa bez grubego protektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A cos takiego?http://www.decathlon.pl/buty-nurkowe-ibili-65-mm-id_8301089.htmlwe francuskim decathlonie byly kiedys takie neoprenowe na bardzo grubej podeszwie, wydawaly sie bardzo solidne, nawet chcialem je kupic ale zakupilem takie pod kostke do brodzenia.Problem z rozklejaniem by nie wystapil.Probowal ktos?Nogi sobie w tym połamiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja ostatnio ze swojego roztargnienia byłem zmuszony kupić alternatywne buty do brodzenia. Jadać nad morze zorientowałem się czegoś zapomniałem szkoda było czasu na zawracanie wiec po drodze do miasta szukanie sklepu BHP i oto są Texasy za 59pln Rozmiar 45 nosze 42 i nawet komfortowo się dreptało po plaży.Teraz już zawsze będą jeździły w aucie jako zapas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonboat Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) ... Edytowane 4 Lutego 2015 przez jackman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czego to ludzie nie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja ostatnio ze swojego roztargnienia byłem zmuszony kupić alternatywne buty do brodzenia. Jadać nad morze zorientowałem się czegoś zapomniałem szkoda było czasu na zawracanie wiec po drodze do miasta szukanie sklepu BHP i oto są Texasy za 59pln Rozmiar 45 nosze 42 i nawet komfortowo się dreptało po plaży.Teraz już zawsze będą jeździły w aucie jako zapas buty.jpg Znajomy trochę w takich śmigał i nie narzekał. Wkręcił sobie dodatkowo śruby i skakał po kamieniach jak kozica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja również zaryzykowałem. W końcu miały być budżetowe. Produkcja niby 3M- robi nadzieję, że kilka wypraw wytrzymają Dam znać, po "kilku" spacerach Buciki po sezonie, jak nowe. Kamulce im nie straszne, mogły by być nieco wyższe, żeby lepiej trzymać kostkę, choć mimo mojej tendencji do częstego łapania tej kontuzji, ani razu się to nie zdarzyło. Generalnie mogę polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykkk Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 dasz jakiegoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 One były w Lidlu, bodajże za 70pln. Takie niby trekkingowe. Trzeba śledzić gazetki ze zbliżającymi się promocjami. Może i w tym roku coś będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja z tych budżetowych chodzę od zeszłego sezonu z Decathlona za 70PLN za kostkę, kilkanaście razy nad rzeką zaliczone i ogólnie oprócz rys większych wad nie stwierdzam, na razie nic nie rdzewieje i nie rozkleja się, dokładnie je suszyłem po każdym wyjściu, ogólnie biorąc relacja cena jakość to zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 One były w Lidlu, bodajże za 70pln. Takie niby trekkingowe. Trzeba śledzić gazetki ze zbliżającymi się promocjami. Może i w tym roku coś będzie. Jak z piciem wody? Długo muszą się suszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jak z piciem wody? Długo muszą się suszyć?W sezonie często bywa, że nie nadążają wysychać, ale to nie ich wina, tylko częstotliwości wyjazdów Chyba zbyt mocno wody nie piją, bo jakoś nie robią się mega ciężkie. Przynajmniej nie w stopniu, na który bym zwrócił uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzięki za info, właśnie przymierzam się do zakupu jakiegoś sensownego oddychającego kompletu na Odrę bo w solidnych i nie zniszczalnych PCV, latem jajka gotują już od 9 rano... ale wszelkie kolczaste krzaki im nie straszne. Jakich gaci używasz?Przymierzam się do takich http://pleciona.pl/pl/p/Wodery-do-pasa-Scierra-CC3-XP-rozm.-M/1687 gdy jestem na Odrze to do wody wchodzę głównie po to żeby rybę podebrać ,więc do pasa wystarczy, tylko czy to wytrzyma krzaczory i klęczenie na kamieniach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja mam Orvisy Silver Label XT II. Łatane, dziurawione, łatane.... Kolejne może jakieś Caperlany? Zbierają niezłe opinie. Ja też nie stoję dużo w wodzie, ale sama poranna rosa potrafi całego człowieka zmoczyć podczas przedzierania się przez sajgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Kamil zobacz jeszcze te http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-sl-plus-wading-boots-rubber-sole-20-studs-free_99931408/103879 http://www.taimen.com/pl/pl/product/airflo-delta-wading-boots-vibram-sole_99931337/103705 Teraz eknąłem że temat sprzed roku Edytowane 6 Marca 2015 przez Gofer2005 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi