Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Witam, w krótkim czasie udało mi się nabyć 2 emblemy wielkości 2000 i sztukę 2500 , teraz mam kilka pytań ze względu na to iż kołowrotki bardzo mi podpasowaly i dwa z nich chciałbym zostawić. 1.Szpule od jakich modeli podejda do nich ?2.Czy warto jest dokładać jakieś łożyska, narazie jedyne co przychodzi mi na myśl to wymiana tulejki z tyłu w której osadzony jest worm.3.Od jakich modeli będą pasowały podwójne korby ? Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Chyba od starej Advantage, Regala, Capricorna...2. Eeeeeeee....3. Od każdej daiwy w rozmiarze 1500/2000/2500 (czyli byle "heksik" pasował)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Chyba od starej Advantage, Regala, Capricorna...2. Eeeeeeee....3. Od każdej daiwy w rozmiarze 1500/2000/2500 (czyli byle "heksik" pasował)... Dobre Piwo zapisane w pamięci, dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ale co do tych szpulek, to ręki uciąć sobie nie dam bo nie mam do czego przymierzyć...Jakbyco, jeśli Twoja emblemowa 2500 ma 20 mm "części roboczej" i 22 mm tej z napisami, to mogę Panu dać nową szpulkę od Capricorna właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Właśnie jak na złość do tego 2500 mam zapasową, może nie w najlepszym stanie ale jest, do tych 2000 nie mam żadnej zapasowej w dodatku jedna ma już z lekka trafiony rant, ale da się łowić chociaż świadomość boli zaskoczyła mnie masywnosc przekładni taki mały młynek a ma moc, a te piski o które pytałem są coraz rzadsze, dokładnie jak Pan mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi