Friko Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mapka dojazdowa: http://goo.gl/maps/Yke7c Transport komunikacją miejską: tramwaje: 20, 23, 24 autobusy: 102, 103, 136 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Przepraszam za offtop, ale....kobity Was puszczą?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 O, fajnie. Postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Rzut beretem mam, wpadnę się wyedukowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Wszystkich zainteresowanych spotkaniem proszę o wpisywanie się na poniższą listę obecności. Lista obecności: 1. Friko 2. Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Przepraszam za offtop, ale....kobity Was puszczą?? Zawsze kobity można zabrać ze sobą, zapraszamy razem z Paniami, z Rodzinami szykuje się fajna impreza - gdzie myślę każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet jeżeli ktoś nie jest zainteresowany blankami / sprzętem wędkarskim / rodbuildingiem - to moim zdaniem zdjęcia i opowieść o wyprawie do Indii powinna być interesująca dla każdego. Maciek twierdzi, że to był jego najlepszy wyjazd wędkarski w życiu, a trochę chłop zwiedził. Sama Tawerna Korsarz to też bardzo klimatyczne miejsce muszę powiedzieć, jeżeli impreza się uda to pewnie będziemy tam spotykać się częściej Dodam tylko, że po 15:00 nikt nikogo z Tawerny nie wyrzuca, po prostu kończy się "oficjalna" część spotkania. Miejsca jest dużo, zapraszamy Forumowiczów z Polski i zza granicy, wszyscy się zmieszczą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko2. Slider 3. krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko 2. Slider 3. krzysiek 4. Platynowłosy 5 Waldi Pozdrawiam Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Proszę i mnie dopisać do listy...Pozdrawiam.W końcu będzie można wziąć w łapę to co trzeba,dobrać i dopasować na żywca ...To jest to. Edytowane 10 Lutego 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko2. Slider 3. krzysiek4. Platynowłosy5 Waldi6. Krystekwolf7. SzymusS8. Karolcia (żona Szymussa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko2. Slider 3. krzysiek4. Platynowłosy5 Waldi6. Krystekwolf7. SzymusS8. Karolcia (żona Szymussa)9. milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Może to nie być wymarzony Dzień Kobiet mojej lubej... albo mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Być może też przyjade z moją lubą Paulą (jak czas pozwoli) to Karolcia (żona Szymussa) będzie miała z kim pogadać i przy okazji Panie nie zwrócą uwagi na ceny . Edytowane 10 Lutego 2014 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) ... Edytowane 10 Lutego 2014 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Być może też przyjade z moją lubą Paulą (jak czas pozwoli) to Karolcia (żona Szymussa) będzie miała z kim pogadać i przy okazji Panie nie zwrócą uwagi na ceny .Cholercia, za późno, Karolcia już zna ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 .... ale jest wyluzowana miło będzie zobaczyć Was razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 A będą konkursy w zespołowym piciu piwa ? Bo straciłem wczoraj ostatni kufel wygrany w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ... po 15-ej jak w stanie wojennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko2. Slider 3. krzysiek4. Platynowłosy5 Waldi6. Krystekwolf7. SzymusS8. Karolcia (żona Szymussa)9. milupa 10. meth666 Może ktoś mnie przenocować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko2. Slider 3. krzysiek4. Platynowłosy5 Waldi6. Krystekwolf7. SzymusS8. Karolcia (żona Szymussa)9. milupa 10. meth66611. Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 A będą konkursy w zespołowym piciu piwa ? Bo straciłem wczoraj ostatni kufel wygrany w październiku Takie rzeczy to tylko w knajpach przy Polibudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mogę tylko wysłać Wam esemeska z nad Rio Grande (jeśli znajdziemy zasięg). Akurat będę miał przyjemność włóczyć się po wyspie Isla Grande na dalekim południu Patagonii.Bawcie się dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ... a mogłeś wymyślić coś oryginalnego Bartek też mi usprawiedliwienie, phi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak, właściwie to nie wiadomo,czy kolega się chwali,czy żali........hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Friko 2. Slider 3. krzysiek 4. Platynowłosy 5 Waldi 6. Krystekwolf 7. SzymusS 8. Karolcia (żona Szymussa) 9. milupa 10. meth666 11. Fatso 12.Pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi